pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'de Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

15.05.2018 - 10:13, Güncelleme: 15.05.2018 - 10:13
 

Suşehri'de Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

SİVAS (AA) - Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Okul Bahçesindeki törende konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr Gülay...

SİVAS (AA) - Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Okul Bahçesindeki törende konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr Gülay Ercins, okulun açıldığı günden bugüne kadar 18. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Okulu adına çok mutlu olduğunu aktaran Ercins, "Bu gün 221 öğrencimizi mezun vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Siz öğrencilerin de çok mutlu ve bir o kadar da heyecanlı olduğunun farkındayım. Bin bir güçlükle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı bir meslek edinmeleri için bizlere emanet ettiniz. İki yıl önce devraldığımız emanetleri sahiplerine iade etmenin vakti geldi. Biz evlatlarınızı yetiştirirken siz de nice fedakarlıklara katlandınız. Hem çocuklarınızı hem de bizi bugüne kadar desteklediniz. Evlatlarınızın sizin ve kendilerini yetiştiren hocalarının emeklerini boşa çıkartmayacaklarına olan inancım tamdır." dedi.Konuşmanın ardından mezuniyet pastası kesilerek öğrencilere belgeleri verildi.
SİVAS (AA) - Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Okul Bahçesindeki törende konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr Gülay...

SİVAS (AA) - Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul Bahçesindeki törende konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr Gülay Ercins, okulun açıldığı günden bugüne kadar 18. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Okulu adına çok mutlu olduğunu aktaran Ercins, "Bu gün 221 öğrencimizi mezun vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Siz öğrencilerin de çok mutlu ve bir o kadar da heyecanlı olduğunun farkındayım. Bin bir güçlükle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı bir meslek edinmeleri için bizlere emanet ettiniz. İki yıl önce devraldığımız emanetleri sahiplerine iade etmenin vakti geldi. Biz evlatlarınızı yetiştirirken siz de nice fedakarlıklara katlandınız. Hem çocuklarınızı hem de bizi bugüne kadar desteklediniz. Evlatlarınızın sizin ve kendilerini yetiştiren hocalarının emeklerini boşa çıkartmayacaklarına olan inancım tamdır." dedi.

Konuşmanın ardından mezuniyet pastası kesilerek öğrencilere belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.