pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Yarın Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

14.05.2018 - 22:08, Güncelleme: 14.05.2018 - 22:08
 

Başkentte Yarın Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Keçiören ilçesinde "Cumhur İttifakına Destek" mitingi nedeni ile bazı yollar trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Keçiören ilçesinde düzenlenecek "Cumhur İttifakına Destek" mitingi nedeni ile bazı yollar trafiğe kapatılacak.Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Osmanlı Ocakları Derneği organizasyonunda Keçiören İlçesi Dutluk Meydanın'da "Cumhur İttifakına Destek" mitingi düzenlenecek. Miting nedeniyle saat 13.00’ten itibaren, miting sona erene kadar, Dutluk Meydanı ile Gülbaba Caddesi'nin 1112. Sokak keşimi ve Anavatan Caddesi kesişimi arası çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.Açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları için araç trafiğine kapatılacak güzergahları dikkate almaları istendi.
Keçiören ilçesinde "Cumhur İttifakına Destek" mitingi nedeni ile bazı yollar trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Keçiören ilçesinde düzenlenecek "Cumhur İttifakına Destek" mitingi nedeni ile bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Osmanlı Ocakları Derneği organizasyonunda Keçiören İlçesi Dutluk Meydanın'da "Cumhur İttifakına Destek" mitingi düzenlenecek.

Miting nedeniyle saat 13.00’ten itibaren, miting sona erene kadar, Dutluk Meydanı ile Gülbaba Caddesi'nin 1112. Sokak keşimi ve Anavatan Caddesi kesişimi arası çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Açıklamada vatandaşların mağdur olmamaları için araç trafiğine kapatılacak güzergahları dikkate almaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.