pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Valiliğinden "Sel Yardımı" Açıklaması

14.05.2018 - 17:13, Güncelleme: 14.05.2018 - 17:13
 

Ankara Valiliğinden "Sel Yardımı" Açıklaması

Ankara Valiliğince 5-6 Mayıs'ta yaşanan sel felaketinden zarar gören kaskolu araçlara ödeme yapıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi

ANKARA (AA) - Başkentte 5 ve 6 Mayıs'ta yaşanan sel felaketinde zarar gören kaskolu araçlara ödeme yapıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 5 Mayıs 2018'de Mamak ve 6 Mayıs 2018'de Keçiören ilçelerinde yaşanan sel felaketi sonrasında araçları zarar gören vatandaşlara valilikçe yardım yapıldığı hatırlatıldı. Bazı basın yayın organlarında kaskolu araçlara da ödeme yapıldığına ilişkin haberlere yer verildiği ifade edilen açıklamada, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.Mamak ilçesinde selden zarar gören ve kaskosu bulunmayan 78 aracın sahibine 576 bin 100 lira, Keçiören ilçesinde zarar gören ve kaskosu bulunmayan 14 aracın sahibine ise 68 bin lira yardım yapıldığı ifade edilen açıklamada, hasar gördüğü halde kaskolu olduğu tespit edilen Mamak'ta 14, Keçiören İlçesinde ise 8 araç sahibine ödeme yapılmadığı vurgulandı.
Ankara Valiliğince 5-6 Mayıs'ta yaşanan sel felaketinden zarar gören kaskolu araçlara ödeme yapıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi

ANKARA (AA) - Başkentte 5 ve 6 Mayıs'ta yaşanan sel felaketinde zarar gören kaskolu araçlara ödeme yapıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 5 Mayıs 2018'de Mamak ve 6 Mayıs 2018'de Keçiören ilçelerinde yaşanan sel felaketi sonrasında araçları zarar gören vatandaşlara valilikçe yardım yapıldığı hatırlatıldı. Bazı basın yayın organlarında kaskolu araçlara da ödeme yapıldığına ilişkin haberlere yer verildiği ifade edilen açıklamada, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Mamak ilçesinde selden zarar gören ve kaskosu bulunmayan 78 aracın sahibine 576 bin 100 lira, Keçiören ilçesinde zarar gören ve kaskosu bulunmayan 14 aracın sahibine ise 68 bin lira yardım yapıldığı ifade edilen açıklamada, hasar gördüğü halde kaskolu olduğu tespit edilen Mamak'ta 14, Keçiören İlçesinde ise 8 araç sahibine ödeme yapılmadığı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.