pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

N11.com'da Akşam Teslimatı Başlıyor

Spor 14.05.2018 - 13:18, Güncelleme: 14.05.2018 - 13:18
 

N11.com'da Akşam Teslimatı Başlıyor

n11.com, Türkiye e-ticaret sektöründe ilk kez 52 kente aynı gün içinde teslimat hizmeti başlatıyor

İSTANBUL (AA) - n11.com, "Özel Teslimat Hizmeti" adıyla duyurduğu yeni hizmetiyle Türkiye e-ticaret sektöründe ilk kez 52 kente aynı gün içinde teslimata başlıyor. n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, hızlı teslimatın ötesinde konuma özel teslimat hizmeti de sunan n11.com'da konuma özel fiyatlı ürünler doğrudan mağaza tarafından alıcı adresine iletilirken, kargoya ödenecek bedel kullanıcıya indirim olarak yansıtılıyor. Ayrıca, gün içerisinde çalışanların kargoyu teslim alma problemlerini azaltacak servisle 15.00'e kadar verilen siparişleri n11.com, akşam kargosuyla 18.00 ila 22.00 saatleri arasında kapıya teslim ediyor. Saat 12.00'ye kadar verilen siparişler ise saat 18.00'ya kadar alıcısıyla buluşuyor. Özel Teslimat Hizmeti'nde opsiyonlu teslimat saatleri, seçilen bölge, mağaza ve ürüne göre de farklılık gösteriyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com'un Gelirden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kiho Lee, bu yeni hizmetin, alışverişlerini son dakikaya bırakan, acil ihtiyaçların aynı gün kapıya teslim edilmesini isteyenleri ve kullanıcılarını mutlu edeceğini belirterek, şunları kaydetti: "Ayrıca mobilya, beyaz eşya ve televizyon gibi hacimli ürünlerde akıllı arama sonuçlarına göre, Konuma Özel Teslimat logolu ürünlerden bulundukları lokasyondaki mağazalardan siparişlerini veren kullanıcılarımıza ürün teslimatı aynı ildeki mağaza tarafından yapılacak, kargoya ödenecek ücret ise indirim olarak yansıyacak. Hacimli ürünlerde yaşanan kata teslimat, hasar ve kurulum gibi sorunların da önüne geçilmiş olacak. e-ticarette rekabetin hizmette yaşanacağı bir döneme doğru ilerliyoruz. 52 şehirde 500 bini aşkın üründe Aynı Gün Teslimat hizmetimiz, satın alınan ürünlerin kullanıcılarımıza aynı gün içinde ya da diledikleri bir saat diliminde veya ertesi gün teslim edilmesini sağlayacak. Türkiye'de ilk kez İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerin yanı sıra toplam 52 şehirde bu hizmeti veriyoruz. Özel Teslimat Hizmeti verilen şehirlerin sayısı ve ürün çeşitliliği artarak devam edecek. Hedefimiz, tüm Türkiye'ye bu hizmeti sunmak. n11.com olarak, işimiz yalnızca ürün satarak bitmiyor, satış sonrası verilen hizmette farklılaşmak günümüz e-ticaretinin en önemli etkeni. Pazarı geliştirmenin ve potansiyeli olan pastayı büyütmenin yolu hizmet rekabetinden geçecek."
n11.com, Türkiye e-ticaret sektöründe ilk kez 52 kente aynı gün içinde teslimat hizmeti başlatıyor

İSTANBUL (AA) - n11.com, "Özel Teslimat Hizmeti" adıyla duyurduğu yeni hizmetiyle Türkiye e-ticaret sektöründe ilk kez 52 kente aynı gün içinde teslimata başlıyor.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, hızlı teslimatın ötesinde konuma özel teslimat hizmeti de sunan n11.com'da konuma özel fiyatlı ürünler doğrudan mağaza tarafından alıcı adresine iletilirken, kargoya ödenecek bedel kullanıcıya indirim olarak yansıtılıyor. Ayrıca, gün içerisinde çalışanların kargoyu teslim alma problemlerini azaltacak servisle 15.00'e kadar verilen siparişleri n11.com, akşam kargosuyla 18.00 ila 22.00 saatleri arasında kapıya teslim ediyor.

Saat 12.00'ye kadar verilen siparişler ise saat 18.00'ya kadar alıcısıyla buluşuyor. Özel Teslimat Hizmeti'nde opsiyonlu teslimat saatleri, seçilen bölge, mağaza ve ürüne göre de farklılık gösteriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com'un Gelirden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kiho Lee, bu yeni hizmetin, alışverişlerini son dakikaya bırakan, acil ihtiyaçların aynı gün kapıya teslim edilmesini isteyenleri ve kullanıcılarını mutlu edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ayrıca mobilya, beyaz eşya ve televizyon gibi hacimli ürünlerde akıllı arama sonuçlarına göre, Konuma Özel Teslimat logolu ürünlerden bulundukları lokasyondaki mağazalardan siparişlerini veren kullanıcılarımıza ürün teslimatı aynı ildeki mağaza tarafından yapılacak, kargoya ödenecek ücret ise indirim olarak yansıyacak. Hacimli ürünlerde yaşanan kata teslimat, hasar ve kurulum gibi sorunların da önüne geçilmiş olacak. e-ticarette rekabetin hizmette yaşanacağı bir döneme doğru ilerliyoruz. 52 şehirde 500 bini aşkın üründe Aynı Gün Teslimat hizmetimiz, satın alınan ürünlerin kullanıcılarımıza aynı gün içinde ya da diledikleri bir saat diliminde veya ertesi gün teslim edilmesini sağlayacak. Türkiye'de ilk kez İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerin yanı sıra toplam 52 şehirde bu hizmeti veriyoruz. Özel Teslimat Hizmeti verilen şehirlerin sayısı ve ürün çeşitliliği artarak devam edecek. Hedefimiz, tüm Türkiye'ye bu hizmeti sunmak. n11.com olarak, işimiz yalnızca ürün satarak bitmiyor, satış sonrası verilen hizmette farklılaşmak günümüz e-ticaretinin en önemli etkeni. Pazarı geliştirmenin ve potansiyeli olan pastayı büyütmenin yolu hizmet rekabetinden geçecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.