pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarmadan tefecilere operasyon: 12 gözaltı

12.05.2018 - 11:08, Güncelleme: 12.05.2018 - 11:08
 

Jandarmadan tefecilere operasyon: 12 gözaltı

Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından tefecilik suçunu örgütlü olarak işleyen şüphelilere yönelik yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına...

Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından tefecilik suçunu örgütlü olarak işleyen şüphelilere yönelik yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre; Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, tefecilik suçunu örgütlü olarak işlediği düşünülen bir şebekeye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda çok sayıda adrese düzenlenen baskınlarda; 3 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca ve çok sayıda muhtelif malzeme ele geçirildi. 12 kişi örgütlü olarak tefecilik yaptıkları suçlaması ile gözaltına alındı.
Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından tefecilik suçunu örgütlü olarak işleyen şüphelilere yönelik yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına...
Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından tefecilik suçunu örgütlü olarak işleyen şüphelilere yönelik yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre; Sivas İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, tefecilik suçunu örgütlü olarak işlediği düşünülen bir şebekeye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda çok sayıda adrese düzenlenen baskınlarda; 3 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca ve çok sayıda muhtelif malzeme ele geçirildi. 12 kişi örgütlü olarak tefecilik yaptıkları suçlaması ile gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.