pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Acar'dan Hastane Ziyareti

11.05.2018 - 12:53, Güncelleme: 11.05.2018 - 12:53
 

Acar'dan Hastane Ziyareti

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ile yönetim kurulu üyeleri hasta ziyareti gerçekleştirdi.Acar ve beraberindekiler Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ile yönetim kurulu üyeleri hasta ziyareti gerçekleştirdi.Acar ve beraberindekiler Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne giderek burada tedavi gören hastalara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Vatandaşların iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de yanında olmayı bildiklerini ifade eden Acar, "Hastanemizde tedavi gören tüm hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak hasta ziyaretlerini sık sık gerçekleştiriyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ile yönetim kurulu üyeleri hasta ziyareti gerçekleştirdi.Acar ve beraberindekiler Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar ile yönetim kurulu üyeleri hasta ziyareti gerçekleştirdi.

Acar ve beraberindekiler Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne giderek burada tedavi gören hastalara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Vatandaşların iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de yanında olmayı bildiklerini ifade eden Acar, "Hastanemizde tedavi gören tüm hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak hasta ziyaretlerini sık sık gerçekleştiriyoruz." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.