pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hentbol: Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final

09.05.2018 - 16:43, Güncelleme: 09.05.2018 - 16:43
 

Hentbol: Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final

- Kastamonu Belediyespor: 30 - Muratpaşa Belediyespor: 29- Kastamonu Belediyespor finale yükseldi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de gerçekleştirilen Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final ilk maçında Kastamonu Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor'u 30-29 mağlup ederek finale kaldı.Kastamonu Belediyespor, Porsuk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk yarısını da 16-15 önde tamamladı.Dörtlü finalin diğer ayağında da Polatlı Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor bugün finalde Kastamonu temsilcisinin rakibi olmak için mücadele edecek.
- Kastamonu Belediyespor: 30 - Muratpaşa Belediyespor: 29- Kastamonu Belediyespor finale yükseldi


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de gerçekleştirilen Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final ilk maçında Kastamonu Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor'u 30-29 mağlup ederek finale kaldı.

Kastamonu Belediyespor, Porsuk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk yarısını da 16-15 önde tamamladı.

Dörtlü finalin diğer ayağında da Polatlı Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor bugün finalde Kastamonu temsilcisinin rakibi olmak için mücadele edecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.