pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Müftüler Kızılcahamam’da Toplandı

09.05.2018 - 14:23, Güncelleme: 09.05.2018 - 14:23
 

Müftüler Kızılcahamam’da Toplandı

ANKARA (AA) - Ankara Müftülüğünce düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı, Kızılcahamam'da yapıldı. Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve 24 ilçe...

ANKARA (AA) - Ankara Müftülüğünce düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı, Kızılcahamam'da yapıldı. Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve 24 ilçe müftüsü, Kızılcahamam Müftülüğünün ev sahipliğinde toplandı. Kızılcahamam Müftüsü Selçuk Kılıçbay, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla yerine getirecekleri vazifeleri tekrar gözden geçirdiklerini belirtti. Toplantıya Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney de katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara Müftülüğünce düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı, Kızılcahamam'da yapıldı. Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve 24 ilçe...

ANKARA (AA) - Ankara Müftülüğünce düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı, Kızılcahamam'da yapıldı.

Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve 24 ilçe müftüsü, Kızılcahamam Müftülüğünün ev sahipliğinde toplandı.

Kızılcahamam Müftüsü Selçuk Kılıçbay, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla yerine getirecekleri vazifeleri tekrar gözden geçirdiklerini belirtti.

Toplantıya Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.