pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'dan Kısa Kısa

09.05.2018 - 14:03, Güncelleme: 09.05.2018 - 14:03
 

Konya'dan Kısa Kısa

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Ortaokulu öğrencileri tarafından şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, İlçe...

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Ortaokulu öğrencileri tarafından şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, STK temsilcileri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Okul Müdürü Halil Saygı, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.- Hadim'de İŞKUR kuraları çekildiHadim ilçesinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce (İŞKUR) Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, 6 ay süreyle kamu kurumlarında istihdam edilecek 45 kişi, kura çekimiyle belirlendi. Hadim Belediyesi düğün salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine 200 kişi başvurdu. Kura çekiminde ismi çıkan 45 kişi Hadim Belediyesi ve Hadim Orman İşletme Şefliğinde istihdam edilecek.
KONYA (AA) - Karapınar Gazi Ortaokulu öğrencileri tarafından şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, İlçe...

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Ortaokulu öğrencileri tarafından şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, STK temsilcileri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Okul Müdürü Halil Saygı, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


- Hadim'de İŞKUR kuraları çekildi

Hadim ilçesinde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce (İŞKUR) Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, 6 ay süreyle kamu kurumlarında istihdam edilecek 45 kişi, kura çekimiyle belirlendi.

Hadim Belediyesi düğün salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine 200 kişi başvurdu.

Kura çekiminde ismi çıkan 45 kişi Hadim Belediyesi ve Hadim Orman İşletme Şefliğinde istihdam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.