pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayso'nun Yeni Yönetiminden Çelik'e Ziyaret

09.05.2018 - 11:18, Güncelleme: 09.05.2018 - 11:18
 

Kayso'nun Yeni Yönetiminden Çelik'e Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odasının (KAYSO) yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odasının (KAYSO) yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Yeni yönetim hakkında bilgi veren Başkan Büyüksimitçi, oda meclisinde yüzde 50'nin üzerinde, yönetim kurulunda da yüzde 70 civarında değişiklik yapıldığını, önümüzdeki dönemde Kayseri ve ülke sanayisi için hayırlı çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu.Kayseri'deki kurumlar arası uyuma dikkat çeken Çelik, şunları kaydetti:"Tüm kurumlarımız Kayseri ortak paydasında buluşuyor. Sanayi odamız da bizim her zaman iş birliği içerisinde çalıştığımız bir kurumumuz. Önümüzdeki dönemde birlikte yapmamız gereken çok önemli projeler var. Bunların başında gerek ihtisas organize sanayileri gerekse büyük organize sanayiler gibi sanayi bölgelerinin planlanması geliyor. Kayseri'nin hem ulusal anlamda, hem de uluslararası anlamda tanıtılması da birlikte yapacağımız çalışmalar arasında geliyor. Emek yoğun işten, teknoloji yoğun, katma değeri yüksek işlere doğru yönelmek için klasik bildiğimiz sanayicilik kültürünün de artık değişmesi gerekiyor. Hep beraber inşallah şehrin geleceği için yapılacak her projede yine beraber olacağız. Ülkemizin 2023'te 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasına Kayseri olarak katkı vereceğiz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odasının (KAYSO) yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odasının (KAYSO) yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Meclis Başkanı Abidin Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yeni yönetim hakkında bilgi veren Başkan Büyüksimitçi, oda meclisinde yüzde 50'nin üzerinde, yönetim kurulunda da yüzde 70 civarında değişiklik yapıldığını, önümüzdeki dönemde Kayseri ve ülke sanayisi için hayırlı çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri'deki kurumlar arası uyuma dikkat çeken Çelik, şunları kaydetti:

"Tüm kurumlarımız Kayseri ortak paydasında buluşuyor. Sanayi odamız da bizim her zaman iş birliği içerisinde çalıştığımız bir kurumumuz. Önümüzdeki dönemde birlikte yapmamız gereken çok önemli projeler var. Bunların başında gerek ihtisas organize sanayileri gerekse büyük organize sanayiler gibi sanayi bölgelerinin planlanması geliyor. Kayseri'nin hem ulusal anlamda, hem de uluslararası anlamda tanıtılması da birlikte yapacağımız çalışmalar arasında geliyor. Emek yoğun işten, teknoloji yoğun, katma değeri yüksek işlere doğru yönelmek için klasik bildiğimiz sanayicilik kültürünün de artık değişmesi gerekiyor. Hep beraber inşallah şehrin geleceği için yapılacak her projede yine beraber olacağız. Ülkemizin 2023'te 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasına Kayseri olarak katkı vereceğiz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.