pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Cadde Ve Sokaklar Renklendi

08.05.2018 - 16:33, Güncelleme: 08.05.2018 - 16:33
 

Beypazarı'nda Cadde Ve Sokaklar Renklendi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışma kapsamında cadde ve sokaklara dikilen rengarenk çiçekler...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışma kapsamında cadde ve sokaklara dikilen rengarenk çiçekler görsel şölen sundu. Beypazarı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı noktalarda diktikleri çiçeklerle cadde ve sokaklarda baharın güzelliklerini yansıtmaya çalışıyor. Ekipler, ilk olarak Hanlarönü Meydanı ve Bankalar Caddesi’nde bulunan saksılara diktikleri çeşitli türdeki çiçeklerle güzelleştirdi. Daha sonra cadde ve sokaklara da çiçekler dikildi.Park ve Bahçeler Müdürü Zafer Poyraz, çiçeklerin mevsimine göre belediye seralarında yetiştirildiğini bildirdi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışma kapsamında cadde ve sokaklara dikilen rengarenk çiçekler...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı çalışma kapsamında cadde ve sokaklara dikilen rengarenk çiçekler görsel şölen sundu.

Beypazarı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı noktalarda diktikleri çiçeklerle cadde ve sokaklarda baharın güzelliklerini yansıtmaya çalışıyor.

Ekipler, ilk olarak Hanlarönü Meydanı ve Bankalar Caddesi’nde bulunan saksılara diktikleri çeşitli türdeki çiçeklerle güzelleştirdi. Daha sonra cadde ve sokaklara da çiçekler dikildi.

Park ve Bahçeler Müdürü Zafer Poyraz, çiçeklerin mevsimine göre belediye seralarında yetiştirildiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.