pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Görücüye Çıktı

07.05.2018 - 14:28, Güncelleme: 07.05.2018 - 14:28
 

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Görücüye Çıktı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerin el emeği ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.Halk Eğitim...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerin el emeği ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.Halk Eğitim Merkezi salonunda açılan ve 3 gün ziyaret edilebilecek sergide dikiş nakış ürünlerinden tablolara, üretilen organik cevizden ahşap malzemelere ve süs eşyalarına kadar el emeği ürünler yer alıyor.Kaman Kaymakamı Murat Girgin, serginin açılışında yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim yılında her meslek grubundan kişinin burada kurs görerek kendini geliştirdiğini söyledi.Halk Eğitim Merkezlerinin önemine dikkati çeken Girgin, şöyle konuştu:"Bu yıl İŞKUR, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezinin bünyelerinde açtığı farklı branşlardaki kurslarımızla kadınlarımıza, gençlerimize gerek meslek edindirici gerekse ihtiyaçlarını giderecek kurslarda güzel sonuçlar alındı. Eylülden bu yana süregelen kurslarda görev alan usta öğreticilerimize, çalışan personellerimize ve bu kurslara katılıp kendi mesleki programında başarılı olan vatandaşlarımıza, emekleri geçen gençlerimize, kadınlarımıza teşekkür ediyorum."Kaman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Yaşar da kurum bünyesinde bu yıl 51 meslek, 36’sı okuma yazma, 104 genel olmak üzere 191 kurs açıldığını ifade ederek, bu kurslara katılan bin 457’si kadın, bin 220’si erkek olmak üzere 2 bin 677 kursiyere sertifika verildiğini dile getirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerin el emeği ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.Halk Eğitim...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerin el emeği ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi salonunda açılan ve 3 gün ziyaret edilebilecek sergide dikiş nakış ürünlerinden tablolara, üretilen organik cevizden ahşap malzemelere ve süs eşyalarına kadar el emeği ürünler yer alıyor.

Kaman Kaymakamı Murat Girgin, serginin açılışında yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim yılında her meslek grubundan kişinin burada kurs görerek kendini geliştirdiğini söyledi.

Halk Eğitim Merkezlerinin önemine dikkati çeken Girgin, şöyle konuştu:

"Bu yıl İŞKUR, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezinin bünyelerinde açtığı farklı branşlardaki kurslarımızla kadınlarımıza, gençlerimize gerek meslek edindirici gerekse ihtiyaçlarını giderecek kurslarda güzel sonuçlar alındı. Eylülden bu yana süregelen kurslarda görev alan usta öğreticilerimize, çalışan personellerimize ve bu kurslara katılıp kendi mesleki programında başarılı olan vatandaşlarımıza, emekleri geçen gençlerimize, kadınlarımıza teşekkür ediyorum."

Kaman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Yaşar da kurum bünyesinde bu yıl 51 meslek, 36’sı okuma yazma, 104 genel olmak üzere 191 kurs açıldığını ifade ederek, bu kurslara katılan bin 457’si kadın, bin 220’si erkek olmak üzere 2 bin 677 kursiyere sertifika verildiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.