pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de "Kariyer Günleri" Programı

07.05.2018 - 14:03, Güncelleme: 07.05.2018 - 14:03
 

Kırşehir'de "Kariyer Günleri" Programı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kariyer Günleri" programına katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kariyer Günleri" programına katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Selçuk Hatun Kız Yurdu'nda düzenlenen "Kariyer Günleri" programında öğrencilerle bir araya geldi.Bireylerin, istediği yaşam tarzına uygun mesleği seçmesinin tüm mesleklerin tanınmasıyla mümkün olabileceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Gelecek adına mutlaka bir plan yapılması gerekmektedir. En büyük hazineniz dürüstlüğünüz, kişiliğiniz ve karakterinizdir. Dürüstlük önümüzdeki dönemin en büyük değeri olacaktır çünkü dürüst insan azalacaktır. Dürüstlük en büyük hazine. Biz sizin emrinizdeyiz ve hizmetkarız. Ne derdiniz ve sıkıntınız olursa bize ulaşabilirsiniz. Üniversiteden mezun olduğunuz zaman sizlerde sıradan bir üniversite mezunu olmamak için geleceğe dair planlarınızı belirleyin ki okulunuz bittiği zaman üniversiteli işsizler arasında yer almayın. O yüzden geleceğe dair planlarınızı yarın yaparım diye asla ama asla ertelemeyin. Dünyayı takip edin ve en önemlisi birbirinizi sevin. Sevgisiz insanlar hiçbir şeye yaramazlar. Birbirinizi sevin başka Türkiye yok. Bizim gideceğimiz başka bir ülke yok. Ülkemizi milletimize sahip çıkın."Başkan Bahçeci, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kariyer Günleri" programına katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kariyer Günleri" programına katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Selçuk Hatun Kız Yurdu'nda düzenlenen "Kariyer Günleri" programında öğrencilerle bir araya geldi.

Bireylerin, istediği yaşam tarzına uygun mesleği seçmesinin tüm mesleklerin tanınmasıyla mümkün olabileceğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Gelecek adına mutlaka bir plan yapılması gerekmektedir. En büyük hazineniz dürüstlüğünüz, kişiliğiniz ve karakterinizdir. Dürüstlük önümüzdeki dönemin en büyük değeri olacaktır çünkü dürüst insan azalacaktır. Dürüstlük en büyük hazine. Biz sizin emrinizdeyiz ve hizmetkarız. Ne derdiniz ve sıkıntınız olursa bize ulaşabilirsiniz. Üniversiteden mezun olduğunuz zaman sizlerde sıradan bir üniversite mezunu olmamak için geleceğe dair planlarınızı belirleyin ki okulunuz bittiği zaman üniversiteli işsizler arasında yer almayın. O yüzden geleceğe dair planlarınızı yarın yaparım diye asla ama asla ertelemeyin. Dünyayı takip edin ve en önemlisi birbirinizi sevin. Sevgisiz insanlar hiçbir şeye yaramazlar. Birbirinizi sevin başka Türkiye yok. Bizim gideceğimiz başka bir ülke yok. Ülkemizi milletimize sahip çıkın."

Başkan Bahçeci, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.