pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Başkanı Çiftçi İşçilerle Yemek Yedi

05.05.2018 - 12:28, Güncelleme: 05.05.2018 - 12:28
 

Belediye Başkanı Çiftçi İşçilerle Yemek Yedi

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, taşeron düzenlemesiyle birlikte belediye bünyesinde görevli olup kadroya geçen işçilerle yemekte bir...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, taşeron düzenlemesiyle birlikte belediye bünyesinde görevli olup kadroya geçen işçilerle yemekte bir araya geldi.Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte Çiftçi, işçileri tebrik ederek kadrolarının hayırlı olmasını diledi. Çiftçi, belediye bünyesinde yıllarca çalışmış, ilçenin her mahallesi için alın teri dökmüş işçilerin artık belediye güvencesi altına girdiğini aktararak, "Bundan sonraki dönemde tüm işlemleriniz Gürün Belediyesi Personel Limited Şirketimiz üzerinden yürüyecek ve bütün haklarınız belediyemiz tarafından sağlanacaktır." diye konuştu.Programa birim amirleri ve 63 işçi katıldı.
SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, taşeron düzenlemesiyle birlikte belediye bünyesinde görevli olup kadroya geçen işçilerle yemekte bir...

SİVAS (AA) - Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, taşeron düzenlemesiyle birlikte belediye bünyesinde görevli olup kadroya geçen işçilerle yemekte bir araya geldi.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte Çiftçi, işçileri tebrik ederek kadrolarının hayırlı olmasını diledi.

Çiftçi, belediye bünyesinde yıllarca çalışmış, ilçenin her mahallesi için alın teri dökmüş işçilerin artık belediye güvencesi altına girdiğini aktararak, "Bundan sonraki dönemde tüm işlemleriniz Gürün Belediyesi Personel Limited Şirketimiz üzerinden yürüyecek ve bütün haklarınız belediyemiz tarafından sağlanacaktır." diye konuştu.

Programa birim amirleri ve 63 işçi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.