pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

04.05.2018 - 17:08, Güncelleme: 04.05.2018 - 17:08
 

Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 7'inci Bölge Müdürlüğü Bölgesel Uyarı ve Tahmin Merkezi hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftadan itibaren 6-10 derece arasında azalacağı...

Meteoroloji 7'inci Bölge Müdürlüğü Bölgesel Uyarı ve Tahmin Merkezi hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftadan itibaren 6-10 derece arasında azalacağı ve sağanak yağış uyasında bulundu.Bölgesel Uyarı ve Tahmin Merkezi'nde yapılan açıklamada,"Bölgemiz geçtiğimiz hafta sonundan bu yana atmosferin üst seviyelerindeki soğuk hava nedeniyle öğleden sonra oluşan mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında bulunmaktadır. Ancak hafta sonundan itibaren öğleden sonra meydana gelen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ülkemiz geneline yayılacağı ve gelecek hafta sonuna kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları Pazar gününden itibaren kademeli olarak bölgemiz genelinde 6-10 derece arası azalacağı, önümüzdeki hafta sonu boyunca mevsim normalleri civarında 1-3 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor." denildi.Yapılan açıklamada vatandaşlar ani sel baskınları, doluya karşı dikkatli olması konusunda uyarıldı.
Meteoroloji 7'inci Bölge Müdürlüğü Bölgesel Uyarı ve Tahmin Merkezi hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftadan itibaren 6-10 derece arasında azalacağı...
Meteoroloji 7'inci Bölge Müdürlüğü Bölgesel Uyarı ve Tahmin Merkezi hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftadan itibaren 6-10 derece arasında azalacağı ve sağanak yağış uyasında bulundu.

Bölgesel Uyarı ve Tahmin Merkezi'nde yapılan açıklamada,"Bölgemiz geçtiğimiz hafta sonundan bu yana atmosferin üst seviyelerindeki soğuk hava nedeniyle öğleden sonra oluşan mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkisi altında bulunmaktadır. Ancak hafta sonundan itibaren öğleden sonra meydana gelen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ülkemiz geneline yayılacağı ve gelecek hafta sonuna kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları Pazar gününden itibaren kademeli olarak bölgemiz genelinde 6-10 derece arası azalacağı, önümüzdeki hafta sonu boyunca mevsim normalleri civarında 1-3 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor." denildi.

Yapılan açıklamada vatandaşlar ani sel baskınları, doluya karşı dikkatli olması konusunda uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.