pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de "Değerler Eğitimi" Yarışması

02.05.2018 - 15:28, Güncelleme: 02.05.2018 - 15:28
 

Niğde'de "Değerler Eğitimi" Yarışması

NİĞDE (AA) - Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Değerler Eğitimi" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.Değerler eğitimi alanında...

NİĞDE (AA) - Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Değerler Eğitimi" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.Değerler eğitimi alanında yapılan örnek çalışmaların alındığı yarışmaya 63 okul ve kurumdan 126 öğretmen başvurdu.Akademisyen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğretmenlerin görev aldığı komisyonda, 4 kategoride 12 proje dereceye girerek çeyrek altınla ödüllendirildi.Programda, ayrıca her kategoriden ilk 3'e giren projelerin sunumu yapıldı. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Kültür Merkezinde düzenlenen programda, bu güzel projelerin öğretmenlere ilham teşkil ettiğini belirterek, şunları kaydetti:"Bu projeler sayesinde eğitimin kalitesi arttıyor. Eğitimdeki standardımız yükseliyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için yeni ufuklar açılıyor, yeni bir vizyon oluşuyor. Bu proje gerçekten önemli, güzel düşünülmüş ve güzel ortaya konulmuş bir proje. Uygulamada emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüzü, tüm okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra da bu projenin daha da geliştirilerek, güzelleştirilerek uygulanmasını ümit ediyorum." Programa, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Değerler Eğitimi" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.Değerler eğitimi alanında...

NİĞDE (AA) - Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Değerler Eğitimi" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Değerler eğitimi alanında yapılan örnek çalışmaların alındığı yarışmaya 63 okul ve kurumdan 126 öğretmen başvurdu.

Akademisyen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğretmenlerin görev aldığı komisyonda, 4 kategoride 12 proje dereceye girerek çeyrek altınla ödüllendirildi.

Programda, ayrıca her kategoriden ilk 3'e giren projelerin sunumu yapıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Kültür Merkezinde düzenlenen programda, bu güzel projelerin öğretmenlere ilham teşkil ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu projeler sayesinde eğitimin kalitesi arttıyor. Eğitimdeki standardımız yükseliyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için yeni ufuklar açılıyor, yeni bir vizyon oluşuyor. Bu proje gerçekten önemli, güzel düşünülmüş ve güzel ortaya konulmuş bir proje. Uygulamada emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüzü, tüm okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra da bu projenin daha da geliştirilerek, güzelleştirilerek uygulanmasını ümit ediyorum."

Programa, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.