pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Yıldırım İsabet Eden Cami Duvarı Zarar Gördü

02.05.2018 - 11:13, Güncelleme: 02.05.2018 - 11:13
 

Niğde'de Yıldırım İsabet Eden Cami Duvarı Zarar Gördü

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir caminin duvarında yıldırım isabet etmesi sonucu delik açıldı.Kentte etkili olan sağanak sırasında Ata Sanayi Sitesi'ndeki...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir caminin duvarında yıldırım isabet etmesi sonucu delik açıldı.Kentte etkili olan sağanak sırasında Ata Sanayi Sitesi'ndeki Ata Sanayi Camisi'nin duvarına yıldırım isabet etti.Çevrede kimsenin bulunmadığı bir sırada meydana gelen olay nedeniyle caminin duvarında delik açıldı, elektrik aksamı zarar gördü. Bölgedeki esnafın dükkanlarında da elektrik tesisatında hasar oluştu. AFAD ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, bölgeye gelerek hasar tespit çalışması yaptı. Ata Sanayi Sitesi Başkanı Osman Kılıç, gazetecilere, "Şimşek çaktıktan sonra birileri var mı diye camiye koştuk, kimse yoktu. Çok şükür can kaybı olmadı. Sanayideki bazı dükkanlarda hasar oldu." dedi.
NİĞDE (AA) - Niğde'de bir caminin duvarında yıldırım isabet etmesi sonucu delik açıldı.Kentte etkili olan sağanak sırasında Ata Sanayi Sitesi'ndeki...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir caminin duvarında yıldırım isabet etmesi sonucu delik açıldı.

Kentte etkili olan sağanak sırasında Ata Sanayi Sitesi'ndeki Ata Sanayi Camisi'nin duvarına yıldırım isabet etti.

Çevrede kimsenin bulunmadığı bir sırada meydana gelen olay nedeniyle caminin duvarında delik açıldı, elektrik aksamı zarar gördü. Bölgedeki esnafın dükkanlarında da elektrik tesisatında hasar oluştu.

AFAD ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, bölgeye gelerek hasar tespit çalışması yaptı.

Ata Sanayi Sitesi Başkanı Osman Kılıç, gazetecilere, "Şimşek çaktıktan sonra birileri var mı diye camiye koştuk, kimse yoktu. Çok şükür can kaybı olmadı. Sanayideki bazı dükkanlarda hasar oldu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.