pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Giyim Eşyası İçin Yetkili Gümrüklere Yenileri Eklendi

Spor 02.05.2018 - 08:53, Güncelleme: 02.05.2018 - 08:53
 

Giyim Eşyası İçin Yetkili Gümrüklere Yenileri Eklendi

ANKARA (AA) - Giyim eşyası ve giyim eşyası aksesuarlarının serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapıldığı gümrük müdürlüklerine Ambarlı, Malatya,...

ANKARA (AA) - Giyim eşyası ve giyim eşyası aksesuarlarının serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapıldığı gümrük müdürlüklerine Ambarlı, Malatya, Muratbey ve Tekirdağ gümrük müdürlükleri de eklendi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığının, Gümrük Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Giyim eşyası ve giyim eşyası aksesuarlarının serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapıldığı gümrük müdürlüklerine Ambarlı, Malatya, Muratbey ve Tekirdağ gümrük müdürlükleri de eklendi. Ancak bazı tekstil eşyaları kapsam dışında bırakıldı.Yetkilendirilmiş yükümlü ve onaylanmış kişi statüsüne sahip firmaların tekstil ve konfeksiyon ana maddeleri ithalatı tüm gümrük müdürlüklerinden yapılacak.
ANKARA (AA) - Giyim eşyası ve giyim eşyası aksesuarlarının serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapıldığı gümrük müdürlüklerine Ambarlı, Malatya,...

ANKARA (AA) - Giyim eşyası ve giyim eşyası aksesuarlarının serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapıldığı gümrük müdürlüklerine Ambarlı, Malatya, Muratbey ve Tekirdağ gümrük müdürlükleri de eklendi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının, Gümrük Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Giyim eşyası ve giyim eşyası aksesuarlarının serbest dolaşıma giriş işlemlerinin yapıldığı gümrük müdürlüklerine Ambarlı, Malatya, Muratbey ve Tekirdağ gümrük müdürlükleri de eklendi. Ancak bazı tekstil eşyaları kapsam dışında bırakıldı.

Yetkilendirilmiş yükümlü ve onaylanmış kişi statüsüne sahip firmaların tekstil ve konfeksiyon ana maddeleri ithalatı tüm gümrük müdürlüklerinden yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.