pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Okul Çevrelerinde Denetim

27.04.2018 - 14:43, Güncelleme: 27.04.2018 - 14:43
 

Sivas'ta Okul Çevrelerinde Denetim

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince okul çevrelerinde denetim yapıldı.İl Emniyet Müdürülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince okul çevrelerinde denetim yapıldı.İl Emniyet Müdürülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak "Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim" uygulaması gerçekleştirildi.Bu kapsamda öncelikle okul servis araçları ve şoförleri ile okulla ilgisi olmayan şüpheli şahıslar, okul çevrelerinde bulunan umuma açık yerler ve işyerlerinin denetimi yapıldı.Uygulamada bin 838 kişi sorgulandı, 64 internet salonu, 32 oyun salonu, 204 kahvehane, kafe, 28 iddia bayi, 86 içkili yer, 36 büfe, 86 park ve bahçe denetlendi.Çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalanarak gerekli işlemler yapıldı.Ayrıca, 162 araç sorgulandı, 1 araç sürücüsüne 85 lira trafik para cezası uygulandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince okul çevrelerinde denetim yapıldı.İl Emniyet Müdürülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince okul çevrelerinde denetim yapıldı.

İl Emniyet Müdürülüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak "Çocukların ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim" uygulaması gerçekleştirildi.

Bu kapsamda öncelikle okul servis araçları ve şoförleri ile okulla ilgisi olmayan şüpheli şahıslar, okul çevrelerinde bulunan umuma açık yerler ve işyerlerinin denetimi yapıldı.

Uygulamada bin 838 kişi sorgulandı, 64 internet salonu, 32 oyun salonu, 204 kahvehane, kafe, 28 iddia bayi, 86 içkili yer, 36 büfe, 86 park ve bahçe denetlendi.

Çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalanarak gerekli işlemler yapıldı.

Ayrıca, 162 araç sorgulandı, 1 araç sürücüsüne 85 lira trafik para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.