pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karapınar'da Kermes

24.04.2018 - 12:13, Güncelleme: 24.04.2018 - 12:13
 

Karapınar'da Kermes

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal ilkokulunun okul aile birliği üyeleri tarafından okul yararına kermes düzenledi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın...

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal ilkokulunun okul aile birliği üyeleri tarafından okul yararına kermes düzenledi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan okul müdürü Halil Saygı, öğrencileri derslerinin yanı sıra düzenledikleri sosyal etkinliklerle de moral ve motivasyonlarını da yüksek tutmaya gayret ettiklerini söyledi.Saygı, "Bunun yanında veliler arasında da kaynaşma sağlanıyor. Bu güzel etkinliği düzenleyen Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum." dedi.Kermesin açılışının ardından öğrencilere palyaço gösteri eşliğinde çeşitli gösteriler yapıldı, okula katkıda bulunan velilere teşekkür plaketi verildi.
KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal ilkokulunun okul aile birliği üyeleri tarafından okul yararına kermes düzenledi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın...

KONYA (AA) - Karapınar Gazi Mustafa Kemal ilkokulunun okul aile birliği üyeleri tarafından okul yararına kermes düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan okul müdürü Halil Saygı, öğrencileri derslerinin yanı sıra düzenledikleri sosyal etkinliklerle de moral ve motivasyonlarını da yüksek tutmaya gayret ettiklerini söyledi.

Saygı, "Bunun yanında veliler arasında da kaynaşma sağlanıyor. Bu güzel etkinliği düzenleyen Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kermesin açılışının ardından öğrencilere palyaço gösteri eşliğinde çeşitli gösteriler yapıldı, okula katkıda bulunan velilere teşekkür plaketi verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.