pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çumra'da Şehitler Anısına Fidan Dikildi

19.04.2018 - 13:03, Güncelleme: 19.04.2018 - 13:03
 

Çumra'da Şehitler Anısına Fidan Dikildi

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit alan Mehmetçiklere ithafen fidan dikildi.Belediye ve Çumra Anadolu Lisesi tarafından...

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit alan Mehmetçiklere ithafen fidan dikildi.Belediye ve Çumra Anadolu Lisesi tarafından Sırçalı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlik, İlçe Müftüsü Bekir Yücel'in duası ile başladı.Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı konuşmada, bu anlamlı etkinlikte yer alan tüm öğrencilere teşekkür ederek, "Peygamber Efendimizin, 'Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı toprağa veriniz' hadisi üzerine ve bunun sevabına nail olmak için 600 öğrencimizle şehitlerimiz anısına fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. Dünyaya örnek bir kuruluş olan Konya Şekerin fidan dikim noktasındaki çalışmaları bizlere rehber olmuştur."
KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit alan Mehmetçiklere ithafen fidan dikildi.Belediye ve Çumra Anadolu Lisesi tarafından...

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit alan Mehmetçiklere ithafen fidan dikildi.

Belediye ve Çumra Anadolu Lisesi tarafından Sırçalı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlik, İlçe Müftüsü Bekir Yücel'in duası ile başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı konuşmada, bu anlamlı etkinlikte yer alan tüm öğrencilere teşekkür ederek, "Peygamber Efendimizin, 'Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı toprağa veriniz' hadisi üzerine ve bunun sevabına nail olmak için 600 öğrencimizle şehitlerimiz anısına fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. Dünyaya örnek bir kuruluş olan Konya Şekerin fidan dikim noktasındaki çalışmaları bizlere rehber olmuştur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.