pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akıncılar'a Semt Kütüphanesi Yapılacak

18.04.2018 - 14:18, Güncelleme: 18.04.2018 - 14:18
 

Akıncılar'a Semt Kütüphanesi Yapılacak

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesine semt kütüphanesi yapılacak.Akıncılar Kaymakamlığı ve Akıncılar Belediye Başkanlığı tarafından, Doğu...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesine semt kütüphanesi yapılacak.Akıncılar Kaymakamlığı ve Akıncılar Belediye Başkanlığı tarafından, Doğu Anadolu Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) öncülüğünde ilçeye semt kütüphanesi yapılacağı belirtildi.Doğu Anadolu Kalkınma İdaresi görevlileri, Akıncılar ilçesine gelerek semt kütüphanesi yapılması planlanan bölgede incelemelerde bulundu.Daha sonra Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz’ü makamında ziyaret eden görevliler, semt kütüphanesi projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesine semt kütüphanesi yapılacak.Akıncılar Kaymakamlığı ve Akıncılar Belediye Başkanlığı tarafından, Doğu...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesine semt kütüphanesi yapılacak.

Akıncılar Kaymakamlığı ve Akıncılar Belediye Başkanlığı tarafından, Doğu Anadolu Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) öncülüğünde ilçeye semt kütüphanesi yapılacağı belirtildi.

Doğu Anadolu Kalkınma İdaresi görevlileri, Akıncılar ilçesine gelerek semt kütüphanesi yapılması planlanan bölgede incelemelerde bulundu.

Daha sonra Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz’ü makamında ziyaret eden görevliler, semt kütüphanesi projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.