pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Kaçak İçki Operasyonu

15.04.2018 - 11:18, Güncelleme: 15.04.2018 - 11:18
 

Başkentte Kaçak İçki Operasyonu

Çankaya ilçesinde kaçak içki satıldığı belirlenen bir balık restoranına düzenlenen operasyonda, 6 litre kaçak rakı ile 372 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi

ANKARA (AA) - Başkentte, kaçak içki satıldığı belirlenen bir balık restoranına yapılan operasyonda, 6 litre kaçak rakı ile 372 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çankaya ilçesinde kaçak içki satışı yapıldığı belirlenen bir balık restoranına operasyon düzenledi.Restoranda yapılan aramada, pet şişe içerisinde 6 litre kaçak rakı ile 372 şişe bandrolsüz içkiye el koyuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan ve haklarında adli işlem yapılan şüpheli D.Ö. ve C.Ö. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Çankaya ilçesinde kaçak içki satıldığı belirlenen bir balık restoranına düzenlenen operasyonda, 6 litre kaçak rakı ile 372 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi

ANKARA (AA) - Başkentte, kaçak içki satıldığı belirlenen bir balık restoranına yapılan operasyonda, 6 litre kaçak rakı ile 372 şişe bandrolsüz içki ele geçirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çankaya ilçesinde kaçak içki satışı yapıldığı belirlenen bir balık restoranına operasyon düzenledi.

Restoranda yapılan aramada, pet şişe içerisinde 6 litre kaçak rakı ile 372 şişe bandrolsüz içkiye el koyuldu.

Olayla ilgili gözaltına alınan ve haklarında adli işlem yapılan şüpheli D.Ö. ve C.Ö. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.