pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ortaokul Öğrencilerinden Şehitler İçin Hatim

13.04.2018 - 12:33, Güncelleme: 13.04.2018 - 12:33
 

Ortaokul Öğrencilerinden Şehitler İçin Hatim

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ortaokul öğrencileri, şehitler için hatim indirdi. Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK)...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ortaokul öğrencileri, şehitler için hatim indirdi. Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler başta olmak üzere tüm şehitler için hatim duası da yaptı. Kartal Şehitliği'ndeki hatim duasına öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü Hakan Yüksel, öğretmenler ve şehit aileleri katıldı.Yüksel, burada yaptığı konuşmada, şehitler için dua okuyan, hatim yapan nesiller yetiştirmek için çaba harcadıklarını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin gençlere emanet olduğunu kaydeden Yüksel, "Bizim bu topraklarda rahatça yaşabilmemiz için canları pahasına mücadele eden Mehmetçiğimiz için ne kadar dua etsek azdır. Öğrencilerimize her zaman vatanlarını sevmeleri ve mazlumlara sahip çıkmaları gerektiğini anlattık. Bu vatan hepimizin. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun." diye konuştu. Konuşmaların ardından okul yönetimi ve öğrenciler, şehit mezarlarına karanfil bıraktı, şehit aileleri ile sohbet etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ortaokul öğrencileri, şehitler için hatim indirdi. Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK)...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ortaokul öğrencileri, şehitler için hatim indirdi.

Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler başta olmak üzere tüm şehitler için hatim duası da yaptı.

Kartal Şehitliği'ndeki hatim duasına öğrencilerin yanı sıra Okul Müdürü Hakan Yüksel, öğretmenler ve şehit aileleri katıldı.

Yüksel, burada yaptığı konuşmada, şehitler için dua okuyan, hatim yapan nesiller yetiştirmek için çaba harcadıklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin gençlere emanet olduğunu kaydeden Yüksel, "Bizim bu topraklarda rahatça yaşabilmemiz için canları pahasına mücadele eden Mehmetçiğimiz için ne kadar dua etsek azdır. Öğrencilerimize her zaman vatanlarını sevmeleri ve mazlumlara sahip çıkmaları gerektiğini anlattık. Bu vatan hepimizin. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun." diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul yönetimi ve öğrenciler, şehit mezarlarına karanfil bıraktı, şehit aileleri ile sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.