pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'da Hedef Türkiye Kupası

13.04.2018 - 10:53, Güncelleme: 13.04.2018 - 10:53
 

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'da Hedef Türkiye Kupası

- Başantrenör Aydınlı:"Hedefimiz final oynamak ve kupayı Ankara'ya getirmek"

ANKARA (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Erkek Hentbol Takımı'nın başantrenörü Aydın Aydınlı, Türkiye Kupası'nı başkente getirmek istediklerini söyledi.Aydınlı, Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonu öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hedefimiz final oynamak ve kupayı Ankara'ya getirmek." dedi.İlk etapta Göztepe'yi yenerek finale kalmak istediklerini aktaran Aydınlı, "Bunu da yapabilecek güçteyiz. Şu anda kulüpteki geleceğimizle ilgili soru işaretleri var. Bu nedenle konsantrasyon eksiğimiz var." değerlendirmesinde bulundu.
- Başantrenör Aydınlı:"Hedefimiz final oynamak ve kupayı Ankara'ya getirmek"


ANKARA (AA) - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Erkek Hentbol Takımı'nın başantrenörü Aydın Aydınlı, Türkiye Kupası'nı başkente getirmek istediklerini söyledi.

Aydınlı, Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonu öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hedefimiz final oynamak ve kupayı Ankara'ya getirmek." dedi.

İlk etapta Göztepe'yi yenerek finale kalmak istediklerini aktaran Aydınlı, "Bunu da yapabilecek güçteyiz. Şu anda kulüpteki geleceğimizle ilgili soru işaretleri var. Bu nedenle konsantrasyon eksiğimiz var." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.