pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Besyo Öğrencileri Çöp Topladı

12.04.2018 - 21:33, Güncelleme: 12.04.2018 - 21:33
 

Besyo Öğrencileri Çöp Topladı

NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek için okul çevresindeki çöpleri topladı.Niğde Ömer Halisdemir...

NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek için okul çevresindeki çöpleri topladı.Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, okul etrafındaki çöpleri toplayarak, çevre temizliğinin önemine dikkat çekti.Çalışmaları sosyal medyadan görerek öğrencileri ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Serkan İbiş'i makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrencilere gösterdikleri örnek davranış ve sosyal sorumluluktan dolayı teşekkür etti.
NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek için okul çevresindeki çöpleri topladı.Niğde Ömer Halisdemir...

NİĞDE (AA) - Niğde'de üniversite öğrencileri, çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek için okul çevresindeki çöpleri topladı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri, okul etrafındaki çöpleri toplayarak, çevre temizliğinin önemine dikkat çekti.

Çalışmaları sosyal medyadan görerek öğrencileri ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Serkan İbiş'i makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrencilere gösterdikleri örnek davranış ve sosyal sorumluluktan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.