pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Miraç Kandili

12.04.2018 - 15:13, Güncelleme: 12.04.2018 - 15:13
 

Miraç Kandili

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Yaman, mesajında,...

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Yaman, mesajında, Miraç Kandili'nin merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dua edenlerin dualarının kabul olduğu bir yükseliş ufku olduğunu ifade etti.Bu gecelerde kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Yaman, şunları kaydetti:"Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz. Bu vesileyle mübarek kandilin, sevgi, barış ve kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini temenni ediyor, ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi hakkında hayırlara vesile olması diliyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Yaman, mesajında,...

KARAMAN (AA) - Karaman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yaman, mesajında, Miraç Kandili'nin merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, dua edenlerin dualarının kabul olduğu bir yükseliş ufku olduğunu ifade etti.

Bu gecelerde kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Yaman, şunları kaydetti:

"Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz. Bu vesileyle mübarek kandilin, sevgi, barış ve kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini temenni ediyor, ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi hakkında hayırlara vesile olması diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.