pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Miraç Kandili

12.04.2018 - 15:03, Güncelleme: 12.04.2018 - 15:03
 

Miraç Kandili

KARAMAN (AA) - Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Muğlu, mesajında, Miraç'ın, başta Hz. Muhammed...

KARAMAN (AA) - Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Muğlu, mesajında, Miraç'ın, başta Hz. Muhammed (S.A.V) olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenme anlamına geldiğini belirtti. Bugün bize düşenin Miraç'ın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmek olduğunu ifade eden Muğlu, şunları kaydetti:"Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bugün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir. Bu gecenin milletimizin, İslam dünyasının ve tüm insanlığın yüksek değerlerle miracına; huzur ve mutluluğuna; Müslüman kardeşlerimizin içinden geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtularak hem maddi hem de manevi açıdan yeniden yükselmesine vesile olmasını, Çiftçilerimize ve Ülkemize bolluk ve bereket getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Muğlu, mesajında, Miraç'ın, başta Hz. Muhammed...

KARAMAN (AA) - Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Muğlu, mesajında, Miraç'ın, başta Hz. Muhammed (S.A.V) olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O'nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenme anlamına geldiğini belirtti.

Bugün bize düşenin Miraç'ın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmek olduğunu ifade eden Muğlu, şunları kaydetti:

"Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bugün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir. Bu gecenin milletimizin, İslam dünyasının ve tüm insanlığın yüksek değerlerle miracına; huzur ve mutluluğuna; Müslüman kardeşlerimizin içinden geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtularak hem maddi hem de manevi açıdan yeniden yükselmesine vesile olmasını, Çiftçilerimize ve Ülkemize bolluk ve bereket getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.