pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Kültür Sanat

12.04.2018 - 10:13, Güncelleme: 12.04.2018 - 10:13
 

Kırşehir'de Kültür Sanat

KIRŞEHİR (AA) - Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Kırşehir'de "Pinokyo" adlı oyunu sahneleyecek.Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Kırşehir'de "Pinokyo" adlı oyunu sahneleyecek.Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir dizi etkinliğin planlandığı belirtildi. Etkinlikler kapsamında, Erzurum Devlet Tiyatrosu'nun Kültür Merkezi'nde 18 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de "Pinokyo" adlı oyunu sahneleyeceği belirtilen açıklamada, biletlerin 3 lira olarak belirlendiği bildirildi. Açıklamada, biletlerin Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğünden temin edilebileceği aktarıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Kırşehir'de "Pinokyo" adlı oyunu sahneleyecek.Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Kırşehir'de "Pinokyo" adlı oyunu sahneleyecek.

Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir dizi etkinliğin planlandığı belirtildi.

Etkinlikler kapsamında, Erzurum Devlet Tiyatrosu'nun Kültür Merkezi'nde 18 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de "Pinokyo" adlı oyunu sahneleyeceği belirtilen açıklamada, biletlerin 3 lira olarak belirlendiği bildirildi.

Açıklamada, biletlerin Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğünden temin edilebileceği aktarıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.