pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Okul Bahçesinde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

11.04.2018 - 23:38, Güncelleme: 11.04.2018 - 23:38
 

Okul Bahçesinde Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ortaokul öğrencileri arasında çıkan kavgada, 1 çocuk bıçakla ağır yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir ortaokul bahçesinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki bir ortaokulda eğitim gören M.Ç. (13) ve arkadaşı T.A. (13) arasında, okulun bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda T.A. göğsünden bıçakla yaralandı. Ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan T.A. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. T.A'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.M.Ç. Çubuk Çocuk Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.
Ankara'nın Çubuk ilçesinde ortaokul öğrencileri arasında çıkan kavgada, 1 çocuk bıçakla ağır yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir ortaokul bahçesinde çıkan kavgada bıçakla yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki bir ortaokulda eğitim gören M.Ç. (13) ve arkadaşı T.A. (13) arasında, okulun bahçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda T.A. göğsünden bıçakla yaralandı.

Ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan T.A. burada yapılan ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. T.A'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

M.Ç. Çubuk Çocuk Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.