pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'a İtfaiye Aracı Talebi

11.04.2018 - 12:03, Güncelleme: 11.04.2018 - 12:03
 

Çubuk'a İtfaiye Aracı Talebi

ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçede 2 itfaiye aracının bulunduğunu bu sayının arttırılması...

ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçede 2 itfaiye aracının bulunduğunu bu sayının arttırılması gerektiğini bildirdi.Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki itfaiye binası ve araç gereç ile personel sayısının yetersiz olduğunu ileri sürdü. Düzenledikleri her toplantıda kendilerine bu konuda şikayetler geldiğini dile getiren Yaman, tüm olumsuzluklara rağmen görevdeki itfaiye personelinin elindeki imkanları sonuna kadar kullanarak büyük bir özveri ile çalıştığını kaydetti. Yaman, bu konudaki eksikliği defalarca yetkililere ilettiklerini de aktararak, şunları söyledi: ‘’Şu anki mevcut bina ilçe merkezinde kaldı ve hem çok eski hem de çok yetersiz bina. İlçede iki itfaiye aracı bulunurken her vardiyada bir şoför ve iki itfaiye eri görev yapıyor. Ayrıca yüksek katlar için merdivenli bir araç bulunmuyor. Sadece sürmeli merdiven var. Yangında hortumlar iple uzatılıyor. Bu da yangın anında zaman ile yarışmak zorunda kalan itfaiye personeli için zaman israfına neden oluyor." Amaçlarının birilerini suçlamak olmadığını dile getiren Yaman, tespitlerde bulunarak gerekli tedbirlerin alınmasını istediklerini söyledi.
ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçede 2 itfaiye aracının bulunduğunu bu sayının arttırılması...

ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçede 2 itfaiye aracının bulunduğunu bu sayının arttırılması gerektiğini bildirdi.

Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki itfaiye binası ve araç gereç ile personel sayısının yetersiz olduğunu ileri sürdü.

Düzenledikleri her toplantıda kendilerine bu konuda şikayetler geldiğini dile getiren Yaman, tüm olumsuzluklara rağmen görevdeki itfaiye personelinin elindeki imkanları sonuna kadar kullanarak büyük bir özveri ile çalıştığını kaydetti.

Yaman, bu konudaki eksikliği defalarca yetkililere ilettiklerini de aktararak, şunları söyledi:

‘’Şu anki mevcut bina ilçe merkezinde kaldı ve hem çok eski hem de çok yetersiz bina. İlçede iki itfaiye aracı bulunurken her vardiyada bir şoför ve iki itfaiye eri görev yapıyor. Ayrıca yüksek katlar için merdivenli bir araç bulunmuyor. Sadece sürmeli merdiven var. Yangında hortumlar iple uzatılıyor. Bu da yangın anında zaman ile yarışmak zorunda kalan itfaiye personeli için zaman israfına neden oluyor."

Amaçlarının birilerini suçlamak olmadığını dile getiren Yaman, tespitlerde bulunarak gerekli tedbirlerin alınmasını istediklerini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.