pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl Dönümü

10.04.2018 - 17:18, Güncelleme: 10.04.2018 - 17:18
 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl Dönümü

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Halil Şahbaz ve meclis üyeleri Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Halil Şahbaz ve meclis üyeleri Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Şahbaz ve üyelerine teşekkür eden Çengeloğlu, Türk polisinin, vatandaşın can ve malını, huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını söyledi. Çengeloğlu, polisin görevini yaparken halkın da her zaman kendilerine destek olduğunu belirtti.- Sorgun Sorgun ilçesinde de İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz ve polis memurları, Kaymakam Mustafa Altınpınar’ı makamında ziyaret etti.Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklama yapan Altınpınar, kendisinin de polis kökenli olduğunu söyledi.Altınpınar, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının, kurulduğu günden bu yana birlik, düzen, huzur ve güvenliği sağlama, kanun eliyle devlet otoritesini devam ettirme gibi çok önemli ve hayati görevler üstlendiğini vurguladı.- SarıkayaSarıkaya ilçesinde de Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Polislerin gününü kutlayan Açıkel, emniyet personeline çiçek verdi.Açıkel, "Ülkemizin ve milletimizin güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve vatan uğruna gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen kahraman polislerimizin gününü kutluyorum. Emniyet Müdürlüğü personeline değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Halil Şahbaz ve meclis üyeleri Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Halil Şahbaz ve meclis üyeleri Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Şahbaz ve üyelerine teşekkür eden Çengeloğlu, Türk polisinin, vatandaşın can ve malını, huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalıştığını söyledi.

Çengeloğlu, polisin görevini yaparken halkın da her zaman kendilerine destek olduğunu belirtti.

- Sorgun

Sorgun ilçesinde de İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz ve polis memurları, Kaymakam Mustafa Altınpınar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası AA muhabirine açıklama yapan Altınpınar, kendisinin de polis kökenli olduğunu söyledi.

Altınpınar, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının, kurulduğu günden bu yana birlik, düzen, huzur ve güvenliği sağlama, kanun eliyle devlet otoritesini devam ettirme gibi çok önemli ve hayati görevler üstlendiğini vurguladı.

- Sarıkaya

Sarıkaya ilçesinde de Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Polislerin gününü kutlayan Açıkel, emniyet personeline çiçek verdi.

Açıkel, "Ülkemizin ve milletimizin güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve vatan uğruna gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen kahraman polislerimizin gününü kutluyorum. Emniyet Müdürlüğü personeline değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.