pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Çocuk Gözüyle Çevremiz Ve İlk Kitabım" Sergisi

10.04.2018 - 12:13, Güncelleme: 10.04.2018 - 12:13
 

"Çocuk Gözüyle Çevremiz Ve İlk Kitabım" Sergisi

Anaokulu öğrencilerinin yazdıkları kitaplar ve çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi Milli Kütüphanede açıldı

ANKARA (AA) - Anaokulu öğrencilerinin yazdığı kitaplar ve çektiği fotoğraflar, Milli Kütüphanede sergilendi.Mehmet Meto Anaokulu öğrencilerinin yazdığı kitaplar ve çektikleri fotoğraflardan oluşan "Çocuk Gözüyle Çevremiz ve İlk Kitabım" sergisinin açılışı, Milli Kütüphane Sergi Salonu'nda yapıldı. Serginin açılışına Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin, Milli Kütüphane Başkanı Zülfi Toman, öğretmenler ve veliler katıldı. Minik öğrencilerin bale gösterisi ile başlayan etkinlikte, "İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını Ezberleme" yarışmasında dereceye giren 4 öğrenciye hediyeleri verildi.Öğretmenler ve veliler, ögrencilerin hazırladıkları kitaplar, kendi objektiflerinden yansıyan fotoğraflar ve çizdikleri resimlerin bulunduğu sergiyi gezdi.Mehmet Meto Anaokulu Müdürü Ayfer Toman, burada yaptığı konuşmada, öğretmen, öğrenci ve velilerin üçüncü geleneksel "Çocuk Gözüyle Çevremiz ve İlk Kitabım" sergisinde buluştuğunu söyledi.Etkinlik kapsamında çocukların, okudukları kitaplardan anladıklarıyla yeniden kitap yazdıklarını belirten Toman, "Çocuklarımıza okuma yazma alışkanlığını kazandırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Minik öğrencilerimiz etkinlik kapsamında kitaplarını imzalayacak. Aynı zamanda her öğrencimizin kendi objektifinden çektiği fotoğraflar sergileniyor. Sergide bulunan bütün eserler tamamen öğrencilerimizin ürünüdür." dedi.
Anaokulu öğrencilerinin yazdıkları kitaplar ve çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi Milli Kütüphanede açıldı

ANKARA (AA) - Anaokulu öğrencilerinin yazdığı kitaplar ve çektiği fotoğraflar, Milli Kütüphanede sergilendi.

Mehmet Meto Anaokulu öğrencilerinin yazdığı kitaplar ve çektikleri fotoğraflardan oluşan "Çocuk Gözüyle Çevremiz ve İlk Kitabım" sergisinin açılışı, Milli Kütüphane Sergi Salonu'nda yapıldı. Serginin açılışına Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin, Milli Kütüphane Başkanı Zülfi Toman, öğretmenler ve veliler katıldı.

Minik öğrencilerin bale gösterisi ile başlayan etkinlikte, "İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını Ezberleme" yarışmasında dereceye giren 4 öğrenciye hediyeleri verildi.

Öğretmenler ve veliler, ögrencilerin hazırladıkları kitaplar, kendi objektiflerinden yansıyan fotoğraflar ve çizdikleri resimlerin bulunduğu sergiyi gezdi.

Mehmet Meto Anaokulu Müdürü Ayfer Toman, burada yaptığı konuşmada, öğretmen, öğrenci ve velilerin üçüncü geleneksel "Çocuk Gözüyle Çevremiz ve İlk Kitabım" sergisinde buluştuğunu söyledi.

Etkinlik kapsamında çocukların, okudukları kitaplardan anladıklarıyla yeniden kitap yazdıklarını belirten Toman, "Çocuklarımıza okuma yazma alışkanlığını kazandırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Minik öğrencilerimiz etkinlik kapsamında kitaplarını imzalayacak. Aynı zamanda her öğrencimizin kendi objektifinden çektiği fotoğraflar sergileniyor. Sergide bulunan bütün eserler tamamen öğrencilerimizin ürünüdür." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.