pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü'de "Ölümsüz Kahramanlar Anısına" Müzik Dinletisi

09.04.2018 - 17:43, Güncelleme: 09.04.2018 - 17:43
 

Aeü'de "Ölümsüz Kahramanlar Anısına" Müzik Dinletisi

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ), "Ölümsüz Kahramanlar Anısına" konulu müzik ve şiir dinletisi düzenlendi.Üniversiteden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ), "Ölümsüz Kahramanlar Anısına" konulu müzik ve şiir dinletisi düzenlendi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiir ve müzik dinletisi Fen Edebiyat Fakültesi Salonu'nda gerçekleştirildi.Dinleti ilk olarak İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerinin "Önce Vatan" şiirini okumaları ile başladı. Okunan şiirin ardından öğrenciler, "Eledim Eledim" türküsünü söyledi. "Kınalı Hasan" piyesinin sahnelendiği programın sonunda öğrenciler vatan duası yaptı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ), "Ölümsüz Kahramanlar Anısına" konulu müzik ve şiir dinletisi düzenlendi.Üniversiteden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ), "Ölümsüz Kahramanlar Anısına" konulu müzik ve şiir dinletisi düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiir ve müzik dinletisi Fen Edebiyat Fakültesi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Dinleti ilk olarak İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerinin "Önce Vatan" şiirini okumaları ile başladı. Okunan şiirin ardından öğrenciler, "Eledim Eledim" türküsünü söyledi.

"Kınalı Hasan" piyesinin sahnelendiği programın sonunda öğrenciler vatan duası yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.