pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Kültürel Miraslarımız" Sergisi

09.04.2018 - 14:08, Güncelleme: 09.04.2018 - 14:08
 

"Kültürel Miraslarımız" Sergisi

Hamdullah Suphi İlkokulu öğrencilerince hazırlanan "Kültürel Miraslarımız" konulu sergi açıldı

ANKARA (AA) - Hamdullah Suphi İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Kültürel Miraslarımız" konulu sergi açıldı.Okulun çok amaçlı salonunda açılan sergide, kültürel kıyafetler ve eşyalar yer aldı. Ayrıca kına gecesi, asker uğurlama, düğün, sünnet, diş buğdayı, ramazan ve kurban kayramları konseptleri de sergilendi.Serginin açılışında konuşan Hamdullah Suphi İlkokulu Müdürü Tahsin Akbaba, serginin öğrencilerin kültür ve geleneklerini öğrenmesi açısından önemli bir fırsat olduğunu söyledi.Akbaba'nın konuşmasının ardından kurdele kesildi.Sergi, yarına kadar ziyaret edilebilecek.
Hamdullah Suphi İlkokulu öğrencilerince hazırlanan "Kültürel Miraslarımız" konulu sergi açıldı

ANKARA (AA) - Hamdullah Suphi İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Kültürel Miraslarımız" konulu sergi açıldı.

Okulun çok amaçlı salonunda açılan sergide, kültürel kıyafetler ve eşyalar yer aldı. Ayrıca kına gecesi, asker uğurlama, düğün, sünnet, diş buğdayı, ramazan ve kurban kayramları konseptleri de sergilendi.

Serginin açılışında konuşan Hamdullah Suphi İlkokulu Müdürü Tahsin Akbaba, serginin öğrencilerin kültür ve geleneklerini öğrenmesi açısından önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Akbaba'nın konuşmasının ardından kurdele kesildi.

Sergi, yarına kadar ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.