pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta 200 Yetim Öğrenci Fidan Dikti

09.04.2018 - 11:08, Güncelleme: 09.04.2018 - 11:08
 

Sivas'ta 200 Yetim Öğrenci Fidan Dikti

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği koordinasyonunda çeşitli okullarda eğitim gören 200 yetim çocuk, Umuda Yolculuk Projesi...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği koordinasyonunda çeşitli okullarda eğitim gören 200 yetim çocuk, Umuda Yolculuk Projesi kapsamında fidan dikti. Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı desteği ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Umuda Yolculuk Projesi kapsamında Kardeşler Tepesi'nde fidan dikim etkinliği düzenledi. Etkinlikte, Sivas'taki çeşitli okullarda eğitim öğrenim gören 200 yetim çocuk, fidan dikti ve ardından aynı bölgede piknik yaparak güzel vakit geçirdi. Dernek Başkanı Ahmet Çakmak, yaptığı açıklamada, yetimlere yönelik olarak hazırlanan Umuda Yolculuk Projesi ile Sivas'ta onlarca yetime destek olunduğunu belirtti. Proje kapsamında gezi, psiko sosyal yardım ve benzeri birçok etkinlikle yetimlerin her yönden yetiştirilmelerine yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Çakmak, "Yetim gülerse dünya güler." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği koordinasyonunda çeşitli okullarda eğitim gören 200 yetim çocuk, Umuda Yolculuk Projesi...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği koordinasyonunda çeşitli okullarda eğitim gören 200 yetim çocuk, Umuda Yolculuk Projesi kapsamında fidan dikti.

Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı desteği ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Umuda Yolculuk Projesi kapsamında Kardeşler Tepesi'nde fidan dikim etkinliği düzenledi.

Etkinlikte, Sivas'taki çeşitli okullarda eğitim öğrenim gören 200 yetim çocuk, fidan dikti ve ardından aynı bölgede piknik yaparak güzel vakit geçirdi.

Dernek Başkanı Ahmet Çakmak, yaptığı açıklamada, yetimlere yönelik olarak hazırlanan Umuda Yolculuk Projesi ile Sivas'ta onlarca yetime destek olunduğunu belirtti.

Proje kapsamında gezi, psiko sosyal yardım ve benzeri birçok etkinlikle yetimlerin her yönden yetiştirilmelerine yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Çakmak, "Yetim gülerse dünya güler." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.