pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Av Tüfeğiyle Kazara Vurulan 2 Çocuktan Biri Öldü

08.04.2018 - 17:08, Güncelleme: 08.04.2018 - 17:08
 

Av Tüfeğiyle Kazara Vurulan 2 Çocuktan Biri Öldü

Kayseri'de ava giden 3 çocuktan birinin av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu arkadaşlarından biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu bir çocuk öldü, bir çocuk yaralandı.Alınan bilgiye göre, Y.K. (13) ile arkadaşları M.A.D. (12) ve E.Y. (14), İlyaslı Mahallesi Çeltik bölgesine avlanmaya gitti.Y.K'nin elindeki av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu saçmaların isabet ettiği M.A.D. ve E.Y. yaralandı.Yahyalı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı çocuklardan M.A.D. müdahaleye rağmen kurtarılamadı, E.Y. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.Y.K'nin, jandarma ekiplerince gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Kayseri'de ava giden 3 çocuktan birinin av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu arkadaşlarından biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu bir çocuk öldü, bir çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Y.K. (13) ile arkadaşları M.A.D. (12) ve E.Y. (14), İlyaslı Mahallesi Çeltik bölgesine avlanmaya gitti.

Y.K'nin elindeki av tüfeğinin kazara ateş alması sonucu saçmaların isabet ettiği M.A.D. ve E.Y. yaralandı.

Yahyalı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı çocuklardan M.A.D. müdahaleye rağmen kurtarılamadı, E.Y. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Y.K'nin, jandarma ekiplerince gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.