pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkaya’da Necip Fazıl Kısakürek Sınavı Yapıldı

08.04.2018 - 15:43, Güncelleme: 08.04.2018 - 15:43
 

Sarıkaya’da Necip Fazıl Kısakürek Sınavı Yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde ortaokul ve liselerde Necip Fazıl Kısakürek konulu sınav yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde ortaokul ve liselerde Necip Fazıl Kısakürek konulu sınav yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sınava, 496 öğrenci katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Necip Fazıl Kısakürek’i öğrencilerin anlamaları ve öğrenmeleri için Çöle İnen Nur kitabını okuttuklarını söyledi. Sınavda öğrencilere bu kitaptan sorulan yöneltildiğini ifade eden Yoldaş, "Bu kitaptan lise öğrencilerine 50, ortaokul öğrencilerine 40 soru sorduk. Sınavda dereceye giren öğrencilerimizi de Çanakkale gezisi ile ödüllendireceğiz." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde ortaokul ve liselerde Necip Fazıl Kısakürek konulu sınav yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde ortaokul ve liselerde Necip Fazıl Kısakürek konulu sınav yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sınava, 496 öğrenci katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Necip Fazıl Kısakürek’i öğrencilerin anlamaları ve öğrenmeleri için Çöle İnen Nur kitabını okuttuklarını söyledi.

Sınavda öğrencilere bu kitaptan sorulan yöneltildiğini ifade eden Yoldaş, "Bu kitaptan lise öğrencilerine 50, ortaokul öğrencilerine 40 soru sorduk. Sınavda dereceye giren öğrencilerimizi de Çanakkale gezisi ile ödüllendireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.