pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale Tso Seçimleri

08.04.2018 - 10:03, Güncelleme: 08.04.2018 - 10:03
 

Kırıkkale Tso Seçimleri

Seçimleri mevcut başkan Ahmet Varlı'nın hazırladığı liste kazandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) meclis üyesi seçimlerini, mevcut Oda Başkanı Ahmet Varlı'nın listesi kazandı.TSO Konferans Salonu'nda yapılan seçimlerde Varlı'nın hazırladığı mavi liste ile Cemalettin Akdoğan'ın desteklediği beyaz liste yarıştı.Oda kayıtlı bin 95 üyenin oy kullandığı seçimde, 13 meslek grubundan 11'ini alan Varlı, yeniden oda başkanlığına seçildi.Varlı, seçimin ardından yaptığı konuşmada, verdikleri güven oylarıyla kendilerini yeniden yetkilendiren oda üyelerine teşekkür etti.Kırıkkale'ye hizmete kaldıkları yerden daha büyük bir azimle devam edeceklerini ifade eden Varlı, yeni dönemde yeni projelerle üyelere daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi.
Seçimleri mevcut başkan Ahmet Varlı'nın hazırladığı liste kazandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) meclis üyesi seçimlerini, mevcut Oda Başkanı Ahmet Varlı'nın listesi kazandı.

TSO Konferans Salonu'nda yapılan seçimlerde Varlı'nın hazırladığı mavi liste ile Cemalettin Akdoğan'ın desteklediği beyaz liste yarıştı.

Oda kayıtlı bin 95 üyenin oy kullandığı seçimde, 13 meslek grubundan 11'ini alan Varlı, yeniden oda başkanlığına seçildi.

Varlı, seçimin ardından yaptığı konuşmada, verdikleri güven oylarıyla kendilerini yeniden yetkilendiren oda üyelerine teşekkür etti.

Kırıkkale'ye hizmete kaldıkları yerden daha büyük bir azimle devam edeceklerini ifade eden Varlı, yeni dönemde yeni projelerle üyelere daha kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Kırıkkale Tso Seçimleri

Kırıkkale Tso Seçimleri

Kırıkkale Tso Seçimleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.