pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halk Eğitim Merkezleri Satış Reyonları

07.04.2018 - 14:48, Güncelleme: 07.04.2018 - 14:48
 

Halk Eğitim Merkezleri Satış Reyonları

ANKARA (AA) - Halk Eğitim Merkezlerinin satış reyonları ve atölyelerinin hafta sonları da açık olduğu bildirildi.Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden...

ANKARA (AA) - Halk Eğitim Merkezlerinin satış reyonları ve atölyelerinin hafta sonları da açık olduğu bildirildi.Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin atölyelerde üretilen ürünleri görmek, satış reyonlarını rahatlıkla gezebilmeleri için hafta sonları da hizmet verileceği belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen merkez müdürü Hüseyin Kaplan, ziyaretçilerin gümüş atölyesinden istediği ürünleri alabildiğini ve ayrıca kök boyalı kilim ile ipek şal siparişi verebildiğini kaydetti.
ANKARA (AA) - Halk Eğitim Merkezlerinin satış reyonları ve atölyelerinin hafta sonları da açık olduğu bildirildi.Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden...

ANKARA (AA) - Halk Eğitim Merkezlerinin satış reyonları ve atölyelerinin hafta sonları da açık olduğu bildirildi.

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin atölyelerde üretilen ürünleri görmek, satış reyonlarını rahatlıkla gezebilmeleri için hafta sonları da hizmet verileceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen merkez müdürü Hüseyin Kaplan, ziyaretçilerin gümüş atölyesinden istediği ürünleri alabildiğini ve ayrıca kök boyalı kilim ile ipek şal siparişi verebildiğini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.