pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Şüpheli Ölüm

06.04.2018 - 11:08, Güncelleme: 06.04.2018 - 11:08
 

Aksaray'da Şüpheli Ölüm

AKSARAY (AA) - Aksaray'da yol kenarında bulunup, hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde bulunan pazar yerinde...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da yol kenarında bulunup, hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde bulunan pazar yerinde H.A.'nın (17) yerde hareketsiz halde yattığını gören çevredekiler durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı H.A. daha sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.H.A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ceset, savcılık incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırılırken, H.A.'nın ölüm nedeninin tespiti için başlatılan çalışma sürüyor.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da yol kenarında bulunup, hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde bulunan pazar yerinde...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da yol kenarında bulunup, hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde bulunan pazar yerinde H.A.'nın (17) yerde hareketsiz halde yattığını gören çevredekiler durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı H.A. daha sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

H.A. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ceset, savcılık incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırılırken, H.A.'nın ölüm nedeninin tespiti için başlatılan çalışma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.