pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Alparslan Türkeş'in Vefatının 21. Yılı

06.04.2018 - 10:28, Güncelleme: 06.04.2018 - 10:28
 

Alparslan Türkeş'in Vefatının 21. Yılı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yılı dolayısıyla mevlit okutuldu.Şarkışla Ülkü Ocakları...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yılı dolayısıyla mevlit okutuldu.Şarkışla Ülkü Ocakları Vakfı temsilciliği tarafından tarihi Büyük Cami'de düzenlenen mevlit programında Kur-an'ı Kerim okundu.MHP İlçe Başkanı Hasan Tekmen, Alparslan Türkeş'i saygı ve rahmetle andıklarını belirterek, "Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslam ülküsünü hakim kılmak için son nefesini verdiği güne kadar, fikri ve siyasi anlamda bu davanın bayraktarlığını yapmıştır. Bütün ömrünü Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini yaygınlaştırmak için geçirmiştir." dedi.Cami çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.Mevlit programına Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Atilla Gezici ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yılı dolayısıyla mevlit okutuldu.Şarkışla Ülkü Ocakları...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in vefatının 21. yılı dolayısıyla mevlit okutuldu.

Şarkışla Ülkü Ocakları Vakfı temsilciliği tarafından tarihi Büyük Cami'de düzenlenen mevlit programında Kur-an'ı Kerim okundu.

MHP İlçe Başkanı Hasan Tekmen, Alparslan Türkeş'i saygı ve rahmetle andıklarını belirterek, "Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk-İslam ülküsünü hakim kılmak için son nefesini verdiği güne kadar, fikri ve siyasi anlamda bu davanın bayraktarlığını yapmıştır. Bütün ömrünü Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini yaygınlaştırmak için geçirmiştir." dedi.

Cami çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Mevlit programına Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Atilla Gezici ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.