pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Deaş Sanıklarına Hapis Cezası

05.04.2018 - 18:03, Güncelleme: 05.04.2018 - 18:03
 

Deaş Sanıklarına Hapis Cezası

Kırşehir'de 15 sanığa 10 ay ile 9 yıl arasında değişen hapis cezası verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ve örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla yargılanan 15 sanık, 10 ay ile 9 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.Kırşehir Ağır Caza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Mücahit Kılıç ve Ahmet Tekbacak ile tutuksuz yargılanan 16 sanık ve avukatları katıldı.Mahkeme heyeti, cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından sanık ve avukatlardan son savunmalarını yapmalarını istedi. Sanıklar, DEAŞ üyeliği ve örgüt propagandası suçlamalarını reddederek tahliye ve beraatlarını talep etti.Mahkeme heyeti, Mücahit Kılıç ve Ahmet Tekbacak'a 9'ar yıl, Seçil Dülger'e 7 yıl 6 ay, Şükriye Sağdıç'a 4 yıl 2 ay, Ömer Helvacı'ya 2 yıl 4 ay, Ahmet Umut Helvacı, Zekeriya Yaşar, Ömer Faruk Tekbacak ve Seçim Tekbacak'a 2 yıl 3'er ay, Canan Özkan, Erdem Bakan, Belgin Güleç ve Şevval Can'a 1 yıl 3'er ay, Leyla Mat ve Derya Eskifoğlu'na 10'ar ay hapis cezası verdi, Kılıç ve Tekbacak'ın tutukluluklarının devamına hükmetti.Sanıklar Canan Özkan, Erdem Bakan, Belgin Güleç, Şevval Can, Leyla Mat ve Derya Eskifoğlu'na verilen cezalarla ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar veren heyet, Ayşe Yaşar, Fatma Tekbacak ve Fatıma Tekbacak'ın beraatına hükmetti.
Kırşehir'de 15 sanığa 10 ay ile 9 yıl arasında değişen hapis cezası verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ve örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla yargılanan 15 sanık, 10 ay ile 9 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.

Kırşehir Ağır Caza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Mücahit Kılıç ve Ahmet Tekbacak ile tutuksuz yargılanan 16 sanık ve avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, cumhuriyet savcısının mütalaasının ardından sanık ve avukatlardan son savunmalarını yapmalarını istedi. Sanıklar, DEAŞ üyeliği ve örgüt propagandası suçlamalarını reddederek tahliye ve beraatlarını talep etti.

Mahkeme heyeti, Mücahit Kılıç ve Ahmet Tekbacak'a 9'ar yıl, Seçil Dülger'e 7 yıl 6 ay, Şükriye Sağdıç'a 4 yıl 2 ay, Ömer Helvacı'ya 2 yıl 4 ay, Ahmet Umut Helvacı, Zekeriya Yaşar, Ömer Faruk Tekbacak ve Seçim Tekbacak'a 2 yıl 3'er ay, Canan Özkan, Erdem Bakan, Belgin Güleç ve Şevval Can'a 1 yıl 3'er ay, Leyla Mat ve Derya Eskifoğlu'na 10'ar ay hapis cezası verdi, Kılıç ve Tekbacak'ın tutukluluklarının devamına hükmetti.

Sanıklar Canan Özkan, Erdem Bakan, Belgin Güleç, Şevval Can, Leyla Mat ve Derya Eskifoğlu'na verilen cezalarla ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar veren heyet, Ayşe Yaşar, Fatma Tekbacak ve Fatıma Tekbacak'ın beraatına hükmetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.