pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ahi Evran Üniversitesi Öğrencilerinin Güreş Başarısı

04.04.2018 - 15:03, Güncelleme: 04.04.2018 - 15:03
 

Ahi Evran Üniversitesi Öğrencilerinin Güreş Başarısı

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu güreşçilerinin Türkiye şampiyonalarından derece ile döndüğü bildirildi.Üniversiteden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu güreşçilerinin Türkiye şampiyonalarından derece ile döndüğü bildirildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, yüksekokulda eğitim gören sporcuların Bursa'da düzenlenen Genç Erkekler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası ile Çorum'da gerçekleştirilen Genç Erkekler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası'na katıldığı belirtildi.Sporcuların her iki şampiyonadan da iyi derecelerle döndüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Bursa'da düzenlenen Genç Erkekler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 130 kilogramda Yakup Yerlikaya Türkiye ikincisi, Tevfik Çevik Türkiye üçüncüsü oldu. Çorum'da düzenlenen Genç Erkekler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ise 61 kilogramda Bekir Can Türlek Türkiye ikinciliğini, Muammer Kılıç Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Serbest stilde 65 kilogramda Ali Akıl Türkiye üçüncülüğünü ve 125 kilogramda Aybars Karabulut ise Türkiye üçüncülüğünü kazandı."
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu güreşçilerinin Türkiye şampiyonalarından derece ile döndüğü bildirildi.Üniversiteden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu güreşçilerinin Türkiye şampiyonalarından derece ile döndüğü bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, yüksekokulda eğitim gören sporcuların Bursa'da düzenlenen Genç Erkekler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası ile Çorum'da gerçekleştirilen Genç Erkekler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası'na katıldığı belirtildi.

Sporcuların her iki şampiyonadan da iyi derecelerle döndüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bursa'da düzenlenen Genç Erkekler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 130 kilogramda Yakup Yerlikaya Türkiye ikincisi, Tevfik Çevik Türkiye üçüncüsü oldu. Çorum'da düzenlenen Genç Erkekler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ise 61 kilogramda Bekir Can Türlek Türkiye ikinciliğini, Muammer Kılıç Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Serbest stilde 65 kilogramda Ali Akıl Türkiye üçüncülüğünü ve 125 kilogramda Aybars Karabulut ise Türkiye üçüncülüğünü kazandı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.