pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sıcak Çermik'te Asfalt Çalışmalarına Başlandı

04.04.2018 - 13:08, Güncelleme: 04.04.2018 - 13:08
 

Sıcak Çermik'te Asfalt Çalışmalarına Başlandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Sıcak Çermik Termal Turizm Bölgesi'nde asfalt çalışmalarına başlandı. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Sıcak Çermik Termal Turizm Bölgesi'nde asfalt çalışmalarına başlandı. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, büyük yatırımların yapıldığı ve gelecekte önemli bir nüfusa sahip turizm alanı olması beklenen Sıcak Çermik'te yaşanan sorunlar ve ihtiyaçlar giderilmeye devam ediliyor. Daha önce içme suyu ihtiyacının ortadan kaldırıldığı, altyapı hizmetlerinin yürütüldüğü ve imar çalışmalarının da sürdüğü bölgede, Sıcak Çermik Turizm Altyapı Birliği tarafından çalışmalar yürütülüyor. Termal tesislere sıcak su hatlarının taşınması ve bölgedeki içme suyu hatlarının döşenmesi sırasında bozulan yollar, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile sıcak asfalta kavuşuyor. Sivas-Ankara karayolunun Sıcak Çermik girişinden Sıcak Çermik Turizm Altyapı Hizmet Birliği binasına kadar olan çift şeritli gidiş-geliş yolda, asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki yolun asfalt ile kaplanmasının ardından bölgenin ana güzergahında bulunan yoldaki ulaşım sorunu ortadan kalkmış olacak.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Sıcak Çermik Termal Turizm Bölgesi'nde asfalt çalışmalarına başlandı. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Sıcak Çermik Termal Turizm Bölgesi'nde asfalt çalışmalarına başlandı.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, büyük yatırımların yapıldığı ve gelecekte önemli bir nüfusa sahip turizm alanı olması beklenen Sıcak Çermik'te yaşanan sorunlar ve ihtiyaçlar giderilmeye devam ediliyor.

Daha önce içme suyu ihtiyacının ortadan kaldırıldığı, altyapı hizmetlerinin yürütüldüğü ve imar çalışmalarının da sürdüğü bölgede, Sıcak Çermik Turizm Altyapı Birliği tarafından çalışmalar yürütülüyor.

Termal tesislere sıcak su hatlarının taşınması ve bölgedeki içme suyu hatlarının döşenmesi sırasında bozulan yollar, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile sıcak asfalta kavuşuyor.

Sivas-Ankara karayolunun Sıcak Çermik girişinden Sıcak Çermik Turizm Altyapı Hizmet Birliği binasına kadar olan çift şeritli gidiş-geliş yolda, asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki yolun asfalt ile kaplanmasının ardından bölgenin ana güzergahında bulunan yoldaki ulaşım sorunu ortadan kalkmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.