pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Eskişehir Gençlik Kolları Kongresi'ne Doğru

03.04.2018 - 17:53, Güncelleme: 03.04.2018 - 17:53
 

Ak Parti Eskişehir Gençlik Kolları Kongresi'ne Doğru

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, teşkilatın 5. Olağan Kongresi'nin 8 Nisan'da yapılacağını bildirdi.Özata,...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, teşkilatın 5. Olağan Kongresi'nin 8 Nisan'da yapılacağını bildirdi.Özata, yaptığı yazılı açıklamada, 14 ilçe kongresini tamamlayan Gençlik Kolları Teşkilatının, "Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor" sloganıyla tüm gençliği siyasete davet ettiğini kaydetti.Gençlik kolları tarafından gerçekleştirilecek coşkulu kongreye bütün gençleri davet ettiklerini ifade eden Özata, şunları aktardı:"Büyük ve güçlü bir Türkiye hayali kuran, kişisel gelişimini sürdürürken Eskişehir'in ve Türkiye'nin gelişimine de katkı vermek isteyen tüm kardeşlerimizi AK Parti Gençlik Kollarında görev almaya davet ediyorum. Yeni dönemde bir yandan fikir altyapımızı geliştirecek çalışmalar yaparken, diğer yanda ülkemizin ve Eskişehir'in geleceğine dair hayallerimizi saha çalışmalarımızla daha yoğun ve etkili şekilde ortaya koyacağız."
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, teşkilatın 5. Olağan Kongresi'nin 8 Nisan'da yapılacağını bildirdi.Özata,...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, teşkilatın 5. Olağan Kongresi'nin 8 Nisan'da yapılacağını bildirdi.

Özata, yaptığı yazılı açıklamada, 14 ilçe kongresini tamamlayan Gençlik Kolları Teşkilatının, "Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor" sloganıyla tüm gençliği siyasete davet ettiğini kaydetti.

Gençlik kolları tarafından gerçekleştirilecek coşkulu kongreye bütün gençleri davet ettiklerini ifade eden Özata, şunları aktardı:

"Büyük ve güçlü bir Türkiye hayali kuran, kişisel gelişimini sürdürürken Eskişehir'in ve Türkiye'nin gelişimine de katkı vermek isteyen tüm kardeşlerimizi AK Parti Gençlik Kollarında görev almaya davet ediyorum. Yeni dönemde bir yandan fikir altyapımızı geliştirecek çalışmalar yaparken, diğer yanda ülkemizin ve Eskişehir'in geleceğine dair hayallerimizi saha çalışmalarımızla daha yoğun ve etkili şekilde ortaya koyacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.