pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü

03.04.2018 - 13:58, Güncelleme: 03.04.2018 - 13:58
 

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü

KARAMAN (AA) - Karaman Kent Konseyi Başkanlığı ve Özel Karaman Uyum Rehabilitasyon Merkezi tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği...

KARAMAN (AA) - Karaman Kent Konseyi Başkanlığı ve Özel Karaman Uyum Rehabilitasyon Merkezi tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi.Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören ve programlar, İsmet Paşa Caddesi'nden Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyüş yapılmasıyla devam etti.Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda devam eden programda konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Karaman merkezde toplam 120 civarında otizmli çocuk bulunduğunu söyledi.Konukseven, Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak farkındalık yaratma ve çözüm bulma konusunda çalışmalarının devam edeceğini belirtti.Program İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci'nin dua etmesi, pasta kesilmesi ve müzik eşliğinde oynanmasıyla sona erdi.
KARAMAN (AA) - Karaman Kent Konseyi Başkanlığı ve Özel Karaman Uyum Rehabilitasyon Merkezi tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği...
KARAMAN (AA) - Karaman Kent Konseyi Başkanlığı ve Özel Karaman Uyum Rehabilitasyon Merkezi tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi.
Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören ve programlar, İsmet Paşa Caddesi'nden Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyüş yapılmasıyla devam etti.
Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda devam eden programda konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, Karaman merkezde toplam 120 civarında otizmli çocuk bulunduğunu söyledi.
Konukseven, Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak farkındalık yaratma ve çözüm bulma konusunda çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Program İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci'nin dua etmesi, pasta kesilmesi ve müzik eşliğinde oynanmasıyla sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.