pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Diyabeti Tiyatroyla Anlattı

03.04.2018 - 13:18, Güncelleme: 03.04.2018 - 13:18
 

Öğrenciler Diyabeti Tiyatroyla Anlattı

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, diyabet konusunda okullarda farkındalık oluşturmak için tiyatrolu...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, diyabet konusunda okullarda farkındalık oluşturmak için tiyatrolu eğitim çalışması başlattı. İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Çağatay Ortaokulunda düzenledikleri diyabet eğitiminde, sunumlar yaptı ve mini tiyatro oyunu sahnelendi.Sağlık hizmetleri öğretmeni Halime Usluoğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı diyabet eğitim çalışmalarına destek olduklarını belirterek, şunları kaydetti: "Öğrencilerimizi kendi yazdığımız tiyatro oyunuyla bilgilendirmeye çalışıyoruz. Tüm ortaokullarımızı gezerek diyabetle ilgili mesaj vermeye devam edeceğiz. Çalışmamızın temel amacı, toplumumuzda çok düşük olan diyabetteki farkındalık oranını arttırabilmek."
ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, diyabet konusunda okullarda farkındalık oluşturmak için tiyatrolu...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, diyabet konusunda okullarda farkındalık oluşturmak için tiyatrolu eğitim çalışması başlattı.

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Çağatay Ortaokulunda düzenledikleri diyabet eğitiminde, sunumlar yaptı ve mini tiyatro oyunu sahnelendi.

Sağlık hizmetleri öğretmeni Halime Usluoğlu, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı diyabet eğitim çalışmalarına destek olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizi kendi yazdığımız tiyatro oyunuyla bilgilendirmeye çalışıyoruz. Tüm ortaokullarımızı gezerek diyabetle ilgili mesaj vermeye devam edeceğiz. Çalışmamızın temel amacı, toplumumuzda çok düşük olan diyabetteki farkındalık oranını arttırabilmek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.