pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eğitim-bir-sen Kırşehir Şubesinden İmza Kampanyası

02.04.2018 - 15:28, Güncelleme: 02.04.2018 - 15:28
 

Eğitim-bir-sen Kırşehir Şubesinden İmza Kampanyası

KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi üyeleri, öğretmen performans değerlendirme sistemine tepki için imza kampanyası başlattı.Sendikadan...

KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi üyeleri, öğretmen performans değerlendirme sistemine tepki için imza kampanyası başlattı.Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye genelinde "Öğretmene performansa ve eğitimciye şiddete hayır. İmzanı gönder iradeni göster." sloganıyla başlatılan imza kampanyasına Kırşehir'deki sendika üyeleri de katıldı.Cacabey Ortaokulunda öğretmenlerle bir araya gelen üyeler, imza kampanyasına destek verdi. Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, burada yaptığı konuşmada, performans değerlendirme taslağının hiçbir hukuki ve kanuni dayanağının olmadığını ileri sürdü.Eğitim gibi uzun soluklu, sonuçları hemen alınamayan bir süreçte, anlık veya kısa vadeli performans ölçümünün mümkün olmadığını savunan Cebeci, şunları kaydetti:"Okulların bulunduğu sosyal konumu, ekonomik imkanlarını, fiziki donanım ve altyapılarını, öğrenci profilini, ebeveynlerin statüleri arasındaki farkları dikkate almayan bir değerlendirme anlayışı ülke gerçeklerinden de uzaktır. Bu durum, eşitsizlikler içinde adalet aramak, yeni hak kayıplarına kapı aralamak, yeni çatışma alanları üretmekten başka bir işe yaramayacaktır. Her geçen gün artan şiddet olayları birçok eğitimciyi mağdur etmekte, eğitim camiasını hem tedirgin etmekte hem de üzmektedir. Eğitim-Bir-Sen olarak öğretmen performans değerlendirme taslağına hayır diyor, mesleğimizin daha fazla yıpratılmasına müsaade etmeyeceğimizi söylüyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi üyeleri, öğretmen performans değerlendirme sistemine tepki için imza kampanyası başlattı.Sendikadan...

KIRŞEHİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi üyeleri, öğretmen performans değerlendirme sistemine tepki için imza kampanyası başlattı.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye genelinde "Öğretmene performansa ve eğitimciye şiddete hayır. İmzanı gönder iradeni göster." sloganıyla başlatılan imza kampanyasına Kırşehir'deki sendika üyeleri de katıldı.

Cacabey Ortaokulunda öğretmenlerle bir araya gelen üyeler, imza kampanyasına destek verdi.

Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, burada yaptığı konuşmada, performans değerlendirme taslağının hiçbir hukuki ve kanuni dayanağının olmadığını ileri sürdü.

Eğitim gibi uzun soluklu, sonuçları hemen alınamayan bir süreçte, anlık veya kısa vadeli performans ölçümünün mümkün olmadığını savunan Cebeci, şunları kaydetti:

"Okulların bulunduğu sosyal konumu, ekonomik imkanlarını, fiziki donanım ve altyapılarını, öğrenci profilini, ebeveynlerin statüleri arasındaki farkları dikkate almayan bir değerlendirme anlayışı ülke gerçeklerinden de uzaktır. Bu durum, eşitsizlikler içinde adalet aramak, yeni hak kayıplarına kapı aralamak, yeni çatışma alanları üretmekten başka bir işe yaramayacaktır. Her geçen gün artan şiddet olayları birçok eğitimciyi mağdur etmekte, eğitim camiasını hem tedirgin etmekte hem de üzmektedir. Eğitim-Bir-Sen olarak öğretmen performans değerlendirme taslağına hayır diyor, mesleğimizin daha fazla yıpratılmasına müsaade etmeyeceğimizi söylüyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.