pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Stk'lerden Afrin'e Yardım

01.04.2018 - 14:58, Güncelleme: 01.04.2018 - 14:58
 

Stk'lerden Afrin'e Yardım

Ankara'nın Mamak ilçesinde STK'ler, Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığın öncülüğünde düzenlenen "Afrin el bekliyor, uzatacak mısın?" kampanyasında toplanan 2 tır yardım malzemesi bölgeye gönderildi

ANKARA (AA) - Başkentin Mamak ilçesinde STK'ler, Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığın öncülüğünde düzenlenen kampanyada toplanan yardım malzemeleri Afrin'e gönderildi.Yardımların yüklendiği 2 tırın bölgeye uğurlanması dolayısıyla Yeni Mamak Merkez Camisi önünde tören düzenlendi.Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, törende yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de önemli bir operasyona imza attığını belirtti.Bu operasyonda hiçbir sivilin burnunun kanamadığını ifade eden Akgül, "Şimdi de onlara insanlık elini uzatan Türkiye devletinden bahsediyoruz. İşte bizim milletimiz bu. Sofrasındakini, elindekini, cebindekini paylaşmayı bilen." dedi.Afrin'e yönelik yardım kampanyasına 14 sivil toplum kuruluşunun destek verdiğini kaydeden Algül, şöyle devam etti:"Hep söylediğimiz bir şey var, 'Biz birlikte Türkiye'yiz, biz birlikte güçlüyüz' diye. Yoksa sadece yardım toplayıp göndermek değil, bütçeden ayırıp göndermek değil. Önemli olan bunu aidiyet şeklinde paylaşmak ve bir araya gelmek. İşte bunun için bu iki tırın gerçekten anlamı büyük. Türkiye'nin her tarafında aynı tabloyu görmek mümkün. İşte bizim hep söylediğimiz güçlü Türkiye'nin aslında izleri ve göstergeleri bunlar."Bu kapsamda Afrin'e insani yardım malzemesi gönderdiklerini bildiren Akgül, yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür etti.Konuşmanın ardından yardım malzemelerinin bulunduğu tırlar vatandaşların dualarıyla yola çıktı.
Ankara'nın Mamak ilçesinde STK'ler, Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığın öncülüğünde düzenlenen "Afrin el bekliyor, uzatacak mısın?" kampanyasında toplanan 2 tır yardım malzemesi bölgeye gönderildi

ANKARA (AA) - Başkentin Mamak ilçesinde STK'ler, Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığın öncülüğünde düzenlenen kampanyada toplanan yardım malzemeleri Afrin'e gönderildi.

Yardımların yüklendiği 2 tırın bölgeye uğurlanması dolayısıyla Yeni Mamak Merkez Camisi önünde tören düzenlendi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, törende yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de önemli bir operasyona imza attığını belirtti.

Bu operasyonda hiçbir sivilin burnunun kanamadığını ifade eden Akgül, "Şimdi de onlara insanlık elini uzatan Türkiye devletinden bahsediyoruz. İşte bizim milletimiz bu. Sofrasındakini, elindekini, cebindekini paylaşmayı bilen." dedi.

Afrin'e yönelik yardım kampanyasına 14 sivil toplum kuruluşunun destek verdiğini kaydeden Algül, şöyle devam etti:

"Hep söylediğimiz bir şey var, 'Biz birlikte Türkiye'yiz, biz birlikte güçlüyüz' diye. Yoksa sadece yardım toplayıp göndermek değil, bütçeden ayırıp göndermek değil. Önemli olan bunu aidiyet şeklinde paylaşmak ve bir araya gelmek. İşte bunun için bu iki tırın gerçekten anlamı büyük. Türkiye'nin her tarafında aynı tabloyu görmek mümkün. İşte bizim hep söylediğimiz güçlü Türkiye'nin aslında izleri ve göstergeleri bunlar."

Bu kapsamda Afrin'e insani yardım malzemesi gönderdiklerini bildiren Akgül, yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmanın ardından yardım malzemelerinin bulunduğu tırlar vatandaşların dualarıyla yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.